Tykkimäki & Kymenlaakson Sähkö Tuplakeskari Kouvolan Tykkimäen huvi- ja vesipuistojen lähimaastoissa lauantaina 23.7.2022

Kouvolan Suunnistajat järjestivät kansalliset keskimatkan suunnistuskilpailut Tykkimäki ja Kymenlaakson Sähkö Tuplakeskarin Kouvolassa lauantaina 23.7.2022. Kilpailukeskus oli Käyrälammen uimarannalla.

Kilpailu suunnistettiin onnistuneesti läpi. Kiitokset kilpailijoille ja talkoolaisille. Kuuluttaja Arttu Lindqvist taisi lupailla ensi vuodeksi taas sprinttiä uudistetun Tykkimäki Resortin alueelle. Saa nähdä miten Artun lupaukset pitävät.

Aamupäivän tulokset ja väliajat
Iltapäivän tulokset ja väliajat
Yhteistulokset

Lähtöajat sarjoittain ja seuroittain

Online-tulokset

Youtube-lähetykset:
Tykkimäki-keskari klo 10.00 https://youtu.be/S8zlddJds1M
Kymenlaakson Sähkö-keskimatka klo 13.00 https://youtu.be/0ZNUmfwd8ao

Alustavat kilpailuohjeet (pdf), lopulliset ohjeet kilpailukeskuksen infotaululla.

Palkittavat (pdf)

Alustavat matkat, rastimäärät ja mittakaavat (pdf)

Valvojan lausunto (pdf)

Ratamestareiden lausunto (pdf)

Kilpailukeskuksen kartta (pdf)

Kilpailukutsu (pdf)

Vanha kartta Reittihärvelissä

Tykkimäen huvipuisto ja vesipuisto sekä Kymenlaakson Sähkö olivat tuplakeskarimme nimikkokisojen osalta jatkamassa aiempien syksyisten ja viime vuoden heinäkuun kisojemme perinnettä. Tällä kertaa suunnistettiin keskimatkalla ja jälleen kesällä, joten näin mahdollistettiin tilanteen mukaan huvipuisto- ja/tai vesipuistokäynti kisamatkan yhteydessä.

Ilmoittautuminen oli avoinna IRMAssa. Löydät aamupäivän ja iltapäivän kisat siellä erillisinä omin nimineen. Ilmoittautumisen voi tehdä kummankin kisan kautta molempiin tuplakeskarin kilpailuihin tai vain aamu- tai iltapäivään! Ilmoittautuneet näet TÄÄLTÄ!