Huippusuunnistus ja valmennus

KS 1-joukkue Venlojen viestissä 2014.

KS 1-joukkue Venlojen viestissä 2014.

Kouvolan Suunnistajat ry on palkannut vuodesta 2012 lähtien nuorisovalmennuspäällikön/nuorisovalmentajan koordinoimaan seuran valmennustyötä. Tehokkaalla ja määrätietoisella valmennuksella luodaan huippuyksilöitä ja menestyviä joukkueita. Hyvä valmennus on vankka perusta seuramme kilpailutoiminnalle ja -menestykselle.

Kouvolan Suunnistajat tukee suunnistajiensa suunnitelmallista ja tavoitteellista valmentautumista järjestämällä ohjattuja valmennustilaisuuksia; erilaisia suunnistustekniikkaa ja -taitoa kehittäviä harjoituksia, suunnistusleirejä sekä fyysisen kunnon testejä.

Tulevat viikottaiset harjoitukset näkyvät etusivun kalenterista, taitoharjoitukset löytyvät Nimenhuuto-palvelusta ja leirit oman välilehden alta. Parhaiten pysyt perillä toiminnasta pyytämällä Samua lisäämään sinut valmennus -sähköpostijakelulistalle.

Valmennustoimintaa koordinoi valmennuspäällikkö Samu Heiska
Puh: p. 040 763 6714
Sähköposti: valmentaja@kouvolansuunnistajat.fi

Huipputiimi

Huipputiimin tehtävänä on suunnitella ja koordinoida seuran valmennustoimintaa. Valmennustoimintaan kuuluvat suunnistuksen ja hiihtosuunnistuksen leirien järjestely sekä viikkoharjoituskalenterin rakentaminen. Huipputiimi nimeää tarvittaessa urheilijoita edustustehtäviin tms.

Huipputiimin kokoonpano: 

Huipputiimin vetäjä:

Tero Ojala
Puh: 040 703 3817
Sähköposti: tero.a.ojala@gmail.com

Miesten ryhmävastaava: 

Jukka Tani

Naisten ryhmävastaavat:

Kaisa Vainikka ja Henna Pylvänäinen

Valmentaja: 

Samu Heiska

Leirivastaava:

Tero Ojala

Ruotsi-vastaava: 

Patrik Väisänen

Majoitusvastaava:

Jarkko Tynys

KV-vastaava: 

Arttu Lindqvist

Hiihtosuunnistustiimi: Sari Vääränen, Mirka Suutari, Tero Suutari ja Elmeri Toivanen