Kouvolan Suunnistajien harrastesuunnistustoimintaan kuuluvat kesäisin pyörivät Kouvolan seudun iltarastit: Kouvolan Sanomien iltarastit ja Keskilaakso-rastit. Iltarasteilla on usein tarjolla aloitteleville suunnistajille ja lapsille tarkoitettu D-rata (1-1,5km). Lisäksi kuntosuunnistajille on tarjolla MOBO-radat (kiintorastirata mobiililaitteella) Anjalan nuorisokeskuksessa Känkkärän kartalla sekä Kouvolan urheilupuistossa. Tarpeen mukaan järjestämme myös aloitteleville aikuisille suunnistusopastusta. Kouvolan Suunnistajat on myös järjestänyt useana vuonna Aikuisten Suunnistuskoulun tai Jukolakoulun.

Kouvolan Suunnistajien järjestämät harjoitukset ovat avoimia kaikille – lue lisää Harjoitukset-sivulta ja katso myös harjoitusmaksutiedot!

Syksyisin pyörii KS Yökuppi, jossa hauskaa harrastusta voi jatkaa otsalamppujen valojen avulla ja talvella KS Talvikupissa mennään kelien mukaan suksilla tai ilman. Katso lisää tietoa alasivuilta!

Harrastetiimi

Harrastetiimin tehtävänä on suunnitella Kouvolan Sanomien iltarastit ja Keskilaakso-rastien kalenterit sekä rekrytoida ratamestarit. Lisäksi harrastetiimin vastuulla on Kouvolan MOBO-radat sekä järjestää tilausten perusteella suunnistusopastustilaisuuksia.

Jukka Sakki
Puh: 050 357 0982
Sähköposti: jukka.sakki(at)gmail.com

Jäsenet: Mikko Tani, Mikko Kekki