Kouvolan Suunnistajien harrastesuunnistustoimintaan kuuluvat kesäisin pyörivät Kouvolan seudun iltarastit: Kouvolan Sanomien iltarastit ja Keskilaakso-rastit. Iltarasteilla on tarjolla aloitteleville suunnistajille ja lapsille tarkoitettu polkurata (1-1,5km). Lisäksi kuntosuunnistajille on tarjolla MOBO-radat (kiintorastirata mobiililaitteella) Anjalan nuorisokeskuksessa Känkkärän kartalla sekä Kouvolan urheilupuistossa. Tarpeen mukaan järjestämme myös aloitteleville aikuisille suunnistusopastusta. Kesäkausilla 2015 ja 2016 toimi Aikuisten Suunnistuskoulu, jolle toivottavasti saamme jatkoa.

Syksyisin pyörii KS Yökuppi, jossa hauskaa harrastusta voi jatkaa otsalamppujen valojen avulla ja talvella KS Talvikupissa mennään kelien mukaan suksilla tai ilman. Katso lisää tietoa alasivuilta!

Kouvolan Sanomien iltarastit etsivät järjestäjiä ensi kesälle. Valitse kalenterista itsellesi sopiva paikka /ajankohta ja ilmoita varaus Ossi Karvoselle (ossi_karvonen@hotmail.com tai 050 490 1347), joka päivittää kalenteria. Kalenteri löytyy tästä linkistä.

Harrastetiimi

Harrastetiimin tehtävänä on suunnitella Kouvolan Sanomien iltarastit ja Keskilaakso-rastien kalenterit sekä rekrytoida ratamestarit. Lisäksi harrastetiimin vastuulla on Kouvolan MOBO-radat sekä järjestää tilausten perusteella suunnistusopastustilaisuuksia.

Jukka Sakki
Puh: 050 357 0982
Sähköposti: jukka.sakki(at)gmail.com

Jäsenet: Mikko Tani, Mikko Kekki