Perinteistä KevätSuunnistus kisaviikonloppua hellinyt aurinko voidaan rinnastaa areenalla esiintyviin hymyileviin, iloisiin kasvoihin. Positiivinen energia välittyi upeasti ja kansalliset saatiin koreasti päätökseen.

Kiitos organisaatiolle, toimitsijoille, talkoolaisille sekä tietenkin kilpailuun osallistuneille tapahtuman mahdollistamisesta! Jokaisen panostus on ollut korvaamatonta kilpailun järjestämisessä.

TULOSPALVELU

Yhteistulokset | Tulokset (la – pitkä matka) | Väliajat (la – pitkä matka) | Tulokset (su – keskimatka) | Väliajat (su – keskimatka)

Reittihärveli

Online-tulokset: Uusi (automaattisesti päivittyvä) | Perinteinen

GPS-seurannat – avautumisajat: H21: LA klo 12.10 ja Su klo 12.20 | D21: LA klo 12.25 ja SU klo 11.50

Kuntosuunnistus tulokset Rastilippu-palvelussa (väliajat radoittain!)
Tulokset lauantai | Tulokset sunnuntai

AJANKOHTAISTA

17.5.2019 GPS-seurattavien lista nähtäville ja uusin versio kilpailuohjeista– huomaathan päivittää tämän sivun ajoittain selaimessa, jotta uudet tiedot tulevat näkyviin! Aamulla lisää tietoja!

16.5.2019 Lähtöluettelot tässä alla ja sivupalkissa: Huom! Luettelot päivitetty pe 17.5. klo 10.10. Muutos H9RR- ja D9RR-sarjoihin sunnuntaille ja päivitetty yksi Emit-numero. Tarvittaessa emit -numeron korjaus tehdään infossa. Anteeksi tilapäinen virhe linkeissä ja lähtöajoissa!
Lähtöajat, lauantai
Lähtöajat, sunnuntai
Lähtöajat, molemmat päivät
Lähtöajat seuroittain

16.5.2019 Ratamestarin lausunto julkaistu

15.5.2019 Kouvolan Suunnistajien KevätSuunnistuksen kisablogisti Päivi Pollari suunnistaa mikrohavaintojen perusteella – Lue koko blogiteksti täältä

14.5.2019 Kilpailuohjeita tarkennettu – uudelleen vielä 16.5. (klo 18.30 ..VER150519-1)

Olennainen muutos on se, että kilpailunumerot ovat saatavilla mapeissa areenalla.
Kannattaa huomata myös, että rastinmääritteitä ei ole kartoissa lukuun ottamatta H/D14 ja nuorempia sarjoja, joissa rastimääritteet ovat irrallisten lisäksi myös kartoissa.

10.5.2019 Alustavat kilpailuohjeet julkaistu – tarkista lopulliset kilpailukeskusareenan ilmoitustaululta

9.5.2019 Kilpailuohjetietoja seuraavassa tekstissä ja Areenan kartta julkaistu

Alustavat kilpailuohjeet julkaistaan pian..

Huomioikaa jo nyt perhepysäköintimahdollisuus sekä seuraava muutos palkintojen jakotapaan:

Perhepysäköinti vain lastenrattaiden kanssa kilpailukeskusareenalle tuleville. Perhepysäköinnistä on 0,5 km soratietä pitkin areenalle. Ennakkoilmoittautuminen perhepysäköintiin viimeistään torstaihin 16.5. mennessä osoitteella riikka.katarii@gmail.com. Nimi ja sähköpostiosoite ilmoitettava. Perhepysäköintiin oikeuttava P-lippu lähetetään sähköpostitse.

Ostokorttipalkinnoista järjestäjän on ilmoitettava verohallintoon. Sitä varten tarvitaan palkittavien sosiaaliturvatunnukset.  Palkintojen jaon jouduttamiseksi vain pääsarjat ja alle 14-vuotiaiden sarjat jaetaan seremoniallisesti. Olemme erittäin pahoillamme tällaisesta muutoksesta aiempien vuosien käytäntöön. Tulevina vuosina siirrymme luultavasti muistoesine- ja mitalilinjalle, jolloin seremoniallisuus on helpompi toteuttaa.


4.5.2019 Valvojan lausunto & ratamestarien ajatuksia luettavissa täältä

1.5.2019 Talvehtineita rastipukkeja ratamestarin kuvaamana

24.4.2019 Kilpailunjohtajan ja ratamestarin laatulupaus

Tanja Harjula ja Jani Söyring kävivät katsastamassa KevätSuunnistuksen Areenan tilannetta.

-Lupaamme, että kilpailumme profiloituminen tekniseksi suunnistukseksi jatkuu. Tämän perusytimen eli teknisen suunnistuksen koristeeksi pääsarjalaisille on luvassa palkintoina  normikansallisiin kisoihin verrattuna muhkeat ostokortit, lapsille Tykkimäen huvipuiston tuotteita ja parhaille jopa päivälippuja sekä vanhimmissa sarjoissa viimeiselle rastille asti suunnistustehtävää 7500-mittakaavaisella kartalla.

17.3.2019 Ilmoittautuminen avattu

KevätSuunnistuksen ilmoittatuminen on nyt avattu.Tervetuloa oikeaan metsäsuunnistukseen. Ei pellon laitoja. Ei pururatoja. Juoksukelpoinen metsämaasto!

22.2.2019 Esittelyssä kilpailunjohtaja Tanja Harjula

“Olen Tanja Harjula ja toimin vuoden 2019 KevätSuunnistuksen kilpailunjohtajana. Perinteenä on ollut ottaa tehtävään vuosittain aina uusi naiskasvo, jolloin näkökulmaa kisoihin voidaan monipuolistaa. Lukiolaisena pyrin keskittymään kevään kirjoituksiin, ja onneksi seuran vanhoilta tekijöiltä saan paljon neuvoja ja tukea siihen, miten pitää ”kokonaisuus kartalla”. Ensikertalaisena on mahtavaa kuulua laadukkaaseen kilpailuorganisaatioon ja olla mukana järjestämässä laadukasta kisaviikonloppua.”


Kuvassa Tanja on aiempien kilpailunjohtajien seurassa. Vasemmalta Kaisa Vainikka 2018, Eveliina Hasu 2017, Tanja, Riikka Hillo 2015. Kuvasta puuttuvat Mirka Suutari 2016 ja Tero Ojala 2014.

4.2.2019 Kouvolan KevätSuunnistuksen 18-19.5.2019 kisablogisti Päivi Pollari törmää metsään kaikkialla Lue blogiteksti täältä

KevätSuunnistus on Kouvolan Suunnistajien perinteinen toukokuun kisa. Kalenterisyistä tänä vuonna kisan ajankohta ei satu äitienpäivään vaan se järjestetään viikkoa myöhemmin.

Osallistujat ovat pitäneet hyvänä matkojen järjestystä: lauantaina aloitetaan pitkällä matkalla ja sunnuntaina keskimatkan jälkeen ehditään vielä kotiin pyhäpäivän viettoon.

Kisojen perusarvot ovat:

  • laaja, teknistä suunnistusta vaativa yhtenäinen metsämaasto
  • kaikilla sarjoilla maaliin asti suunnistustehtäviä
  • pääsarjoissa GPS-seuranta ja palkintoina reilut ostokortit
  • nuorimpien sarjojen parhaille palkintoina Tykkimäen rannekkeita
  • kartan mittakaava vanhemmissa sarjoissa 1:7500

Kilpailukeskus kangasmaastossa tavanomaisin peruspalveluin. Pysäköinnistä kävelyä kilpailukeskukseen vajaa kilometri.

Kilpailun johtajina ovat perinteisesti olleet nuoret naiset ja ratamestarointi on ollut nuorten miesten käsissä. Tällä kertaa kilpailua johtaa abivuottaan elävä Tanja Harjula, ratamestareina Mika Salonen ja Jani Söyring ja lasten radat ovat Arttu Lindqvistin hoidossa.

Kartta on kokeneiden arvokilpailukartoittajien Asko Määtän (SM-keski 2018) ja Marko Uotilan (Jukola 2005) laatima.

Kilpailun avainhenkilöt ratamestari Jani Söyring, kilpailunjohtaja Tanja Harjula ja kartoittaja Asko Määttä Areenalla.