Muhniemellä

KevätSuunnistus on Kouvolan Suunnistajien perinteinen toukokuun kisa. Kalenterisyistä tänä vuonna kisan ajankohta ei satu äitienpäivään vaan se järjestetään viikkoa myöhemmin.

Osallistujat ovat pitäneet hyvänä matkojen järjestystä: lauantaina aloitetaan pitkällä matkalla ja sunnuntaina keskimatkan jälkeen ehditään vielä kotiin pyhäpäivän viettoon.

Kisojen perusarvot ovat:

  • laaja, teknistä suunnistusta vaativa yhtenäinen metsämaasto
  • kaikilla sarjoilla maaliin asti suunnistustehtäviä
  • pääsarjoissa GPS-seuranta ja palkintoina reilut ostokortit
  • nuorimpien sarjojen parhaille palkintoina Tykkimäen rannekkeita
  • kartan mittakaava vanhemmissa sarjoissa 1:7500

Kilpailukeskus kangasmaastossa tavanomaisin peruspalveluin. Pysäköinnistä kävelyä kilpailukeskukseen vajaa kilometri.

Kilpailun johtajina ovat perinteisesti olleet nuoret naiset ja ratamestarointi on ollut nuorten miesten käsissä. Tällä kertaa kilpailua johtaa abivuottaan elävä Tanja Harjula, ratamestareina Mika Salonen ja Jani Söyring ja lasten radat ovat Arttu Lindqvistin hoidossa.

Kartta on kokeneiden arvokilpailukartoittajien Asko Määtän (SM-keski 2018) ja Marko Uotilan (Jukola 2005) laatima.

Kilpailun avainhenkilöt ratamestari Jani Söyring, kilpailunjohtaja Tanja Harjula ja kartoittaja Asko Määttä Areenalla.

AJANKOHTAISTA

17.3.2019 Ilmoittautuminen avattu

KevätSuunnistuksen ilmoittatuminen on nyt avattu.Tervetuloa oikeaan metsäsuunnistukseen. Ei pellon laitoja. Ei pururatoja. Juoksukelpoinen metsämaasto!

22.2.2019 Esittelyssä kilpailunjohtaja Tanja Harjula

“Olen Tanja Harjula ja toimin vuoden 2019 KevätSuunnistuksen kilpailunjohtajana. Perinteenä on ollut ottaa tehtävään vuosittain aina uusi naiskasvo, jolloin näkökulmaa kisoihin voidaan monipuolistaa. Lukiolaisena pyrin keskittymään kevään kirjoituksiin, ja onneksi seuran vanhoilta tekijöiltä saan paljon neuvoja ja tukea siihen, miten pitää ”kokonaisuus kartalla”. Ensikertalaisena on mahtavaa kuulua laadukkaaseen kilpailuorganisaatioon ja olla mukana järjestämässä laadukasta kisaviikonloppua.”


Kuvassa Tanja on aiempien kilpailunjohtajien seurassa. Vasemmalta Kaisa Vainikka 2018, Eveliina Hasu 2017, Tanja, Riikka Hillo 2015. Kuvasta puuttuvat Mirka Suutari 2016 ja Tero Ojala 2014.

4.2.2019 Kouvolan KevätSuunnistuksen 18-19.5.2019 kisablogisti Päivi Pollari törmää metsään kaikkialla Lue blogiteksti täältä