Vuoden 2018 KevätSuunnistus järjestetään sunnuntaina 27.5.2018 Vuohijärvellä.

Kilpailukeskus ja maasto ovat samat kuin SM-kilpailussa. Maastokuvaus tulee myöhemmin SM-keskimatkan sivuille. Nuorimmilla ja iäkkäimmillä sarjoilla on vapaa lähtöaika iltarastityyliin, mutta muille tarjoamme yhteislähtöä. Lisäksi osalla on kartan mittakaavana 1:7500. Näistä tarkat tiedot ilmoitetaan myöhemmin. Tietenkin hajonnat ovat käytössä ja SM-keskimatkan kilpailu tarjoaa hyvän alustan ratojen suunnitteluun.

Yhteislähtökilpailuissa hajonnan voisi toteuttaa tavoitteena mahdollisimman tehokas hajonta, kuten esim. SM-erikoispitkällä tai legendaarisessa Raatojuoksussa. Koska Jukolan viestiin on aikaa vain kolme viikkoa, yritän toteuttaa hajonnat siten, että kilpailussa olisi viestikilpailun tuntua. Koska edellisenä päivänä on yksi tai kaksi kovaa rutistusta, matkana on lyhennetty pitkämatka. Lisäksi on tarjolla kuntosuunnistus.

Tervetuloa nauttimaan upeasta suppamaastosta!

Jyrki Hyyrynen
Ratamestari

 

UUTISIA:

15.4.2018 Esittelyssä ratamestari Jyrki Hyyrynen–  Lue esittely tästä

8.4.2018 Ratamestarin terveisiä – lue uutinen tästä 

21.2.2018 Varsinainen kilpailukutsu julkaistu – sivupalkissa vasemmalla ylhäällä linkki

28.1.2018 Kaisa Vainikka KevätSuunnistuksen kilpailunjohtajaksi – Lue uutinen tästä

17.1.2018

Kilpailun yksityiskohdat ovat tarkentumassa ja siksi aiempaan yllä olevaan tekstiini pientä viilausta:

Lasten sarjoissa eli alle 14-vuotiailla on väliaikalähdöt.
Jukola-joukkueiden katsastamiseksi yritämme loihtia aidon Jukola-ruuhkaisen tunnelman.  Niinpä laitamme kaikki yhteislähtösarjat liikkeelle yhtä aikaa, mikäli osallistujien määrä sen sallii.

-Jyrki Hyyrynen, ratamestari