Kiitos kaikille talvikuppiin osallistuneille!

Kauden 2015-2016 talvikuppi on viimein saatu päätökseen ja Kouvolan Suunnistajat haluaa kiittää kaikkia tapahtumiin osallistuneita suunnistajia sekä järjestäjiä.

Alta voit lukea tarinoita talvikupeista sekä tarkastella tapahtumien tuloksia sekä pistetilannetta.

***

Yleistiedot pääsivulla KS Talvikuppi

Pistetilanne. 28.3.2016 klo 17:50
Pistemestastari on lopettanut syntymäaikojen etsimisen.
Jos sarjatunnuksen perässä on ?? (D?? tai H??) niin laskennasta puuttuu syntymäaika. Pisteet lasketaan silloin D21/H21-sarjan mukaan.
Jos haluat pistelaskennan oman sarjasi mukaisesti niin ilmoitathan syntymävuotesi Pistemestarille (asko(ät)askomaatta.fi).

PvmKloTeemaPaikka (Lisätietoja)TuloksetVäliajatReittihärveliJärjestäjä
Su 20.12.201514-15KortteliMyllykoski, Seuratalon parkkipaikka (Myllykoskentie 3)OnlineOnlineHärveliEveliina Hasu
Su 27.12.201514-15KorttelisprinttiKouvola, Jäähallin parkkipaikka (Sumulaaksonkatu)OnlineOnlineHärveliPinja Hietanen
Su 3.1.201613-14.30Metsäsuunnistus ja kortteli + lisänä hisu harjoitus sauvajuoksusuunnistuksenaKouvola, Poliisiaseman parkkipaikka (Vuorikatu 1)OnlineOnlineHärveliJorma Laukkanen
Ke 6.1.201610-11MetsäsuunnistusKouvola, Tolkkilankadun päässä oleva hiekkakenttä (Tolkkilankatu 9)OnlineOnlineHärveliNoora Hyyrynen
To 3.3.201615-16KortteliKoria, S-marketOnlineOnlineHärveliJorma Laukkanen
Pe 11.3.201618-19 Yö-kortteliAnjala, UrheilukenttäOnlineOnlineHärveliPinja Hietanen
Su 20.3.201614-15KortteliLehtomäki, S-marketOnlineOnlineHärveliMiika Irtola
Ma 28.3.201614-15KortteliHaanojan Haali
Myllypuronkatu 3, 45100 Kouvola
OnlineOnlineHärveliJorma Laukkanen

Talvikuppi jatkui Anjalassa 11.3. yö-korttelilla 

Ripeimmät lähtijät onnistuivat välttämään yö osuuden radasta, sillä pimeys laskeutui vasta ensimmäisten suunnistajien jo ennätettyä maaliin saakka. Osalle suunnistajista reitinvalinnat osoittautuivat radoilla hankaliksi, sillä hangen läpi rämpiminen osoittautui lähes poikkeuksetta hitaammaksi vaikkakin suoremmaksi vaihtoehdoksi monella rastivälillä.

Tarjolla Anjalassa oli kolmea rataa, joiden ratamestarina toimi Sauli Pietikäinen ja paikan päällä kuppia pitämässä olivat Pinja Hietanen ja Miika Irtola.

Helmi-tauon jälkeen Talvikuppia jatkettiin to 3.3. Korialla kortteliradoilla

Hiihtolomaviikon merkeissä lähdöt klo 15.00 – 16.00. (KS:n jäsen – jos et ehtinyt, niin voit tilata kartan sähköisesti Jormalta (pdf); hirvi.laukkanen@gmail.com / rastit kuitenkin kerättiin pois jo klo 16.30.

Tarjolla olivat A 2,7 ja C 1,7 km radat korttelissa (aurauksia ei ole tarkastettu, lumihangen kautta on lupa oikaista / Sprintin kielletyt alueet voimassa normaalisti ml. isompien katujen ylitykset vain merkittyjä suojateitä pitkin). Lähtö ja maali S-market Korian aulassa (joten bonuskortti mukaan 🙂 – ja siistimmät vaatteet, jos kauppareissu samalla – moni hakikin juomarastia sisältä tai eksyi muuten ostoksille).

KS Talvikupin neljäs osakilpailu suunnistettiin 6.1 Pyydysmäellä pakkaskelissä

Tarjolla oli kolmea rataa: A-rata 6,8km, B-rata 4,8km ja C-rata 2,6km. Kaikki radat kulkivat polkurikkaassa ja pääosin helppokulkuisessa maastossa. Parkki ja lähtö olivat Tolkkilankadun päässä hiekkakentällä. Ratamestarina toimi Noora Hyyrynen.

Huom. lähtöaika 10-11! Katso tulokset linkeistä taulukossa!

Tervetuloa!

KS Talvikuppi 2016 sai jatkoa 3.1 Kouvolan Palomäessä

Talvikuppia oli jälleen juoksemassa ilahduttavan suuri määrä suunnistuksen ystäviä. Tälläkin kertaa sää suosi suunnistajia ja matkaa pääsi taittamaan raikkaassa pakkas kelissä. Lumeton ja kovaksi jäätynyt maapohja antoi loistavat olosuhteet metsäsuunnistukselle, mutta vastapainoksi oli ratamestari laatinut osaan radoista myös vauhdikasta kortteli suunnistusta.

KS Talvikuppi 2016 jatkui sunnuntaina 27.12. Kouvolassa sprintillä

Innokkaita suunnistajia oli liikkeellä satakunta mainion kuulaassa aurinkoisessa pakkassäässä. Rastien etsinnän haasteita toivat niin liikenne, liikennevalot kuin myös sokkeloiset rakennusten pihat ja urheilupuiston aitaukset.

 

KS Talvikuppi 2016 käynnistyi sunnuntaina 20.12. Myllykoskella

Tihkusateisessa kelissä suunnistettiin korttelirastit Tehtaanpuistossa kierrellyllä puisto-osuudella ja Haaramäellä pyörähdetyllä metsämausteella. Kosteudesta ja pimeydestä huolimatta paikalla oli mukavasti porukkaa. Osa oli ihan aiheesta ottanut valot mukaan vaikkei yökuppia mentykään.

Glögi- ja piparitarjoilu oli jouluinen plussa! Joulukinkkuarvonnassa onnetar suosi Mikko Kekkiä. Onnea!