Leimaus-leirin 2014 sählypelit.

Leimaus-leirin 2014 sählypelit.

Kouvolan Suunnistajien nuorten leiriohjelmaan kuuluu seuran nuorisotiimin järjestämiä, Kaakon Suunnistuksen alueellisia ja Suunnistusliiton valtakunnallisia leirejä. Nuorilla on myös mahdollisuus osallistua huipputiimin järjestämille leireille ja harjoituksiin.

Leimaus-leiri 2021

Leimaus-leiri on nuorten valtakunnallinen suunnistusleiri. Yleensä se pidetään kesäkuun alkupuolella. Koronavirustilanteen vuoksi vuonna 2020 ei järjestetty Leimaus-leiriä, vaan kaikki jo myönnetyt leirit siirtyivät vuodella eteenpäin. Tuolloin tehdyt ilmoittautumiset peruutettiiin ja vuoden 2021 leirille ilmoittautuminen on tehtävä uudelleen.

Leimaus-leiri 2021 järjestetään uusimpien muutosten jälkeen 2.-5.8.2021. Leiripaikka on Vuokatissa. Järjestäjinä Sotkamon Jymy ja Vuokatti Sport.

Lisätietoja löytyy Leimaus 2021 nettisivuilta.

Valtakunnallinen Kompassi-tapahtuma 2021

Uudistetulla Kompassi-tapahtumien sarjan aluetapahtumisen lisäksi järjestetään Valtakunnallinen Kompassi-tapahtuma 15.8.2021 nuorten superviikonloppuna. Valkeakosken Hakan suunnistusjaosto järjestää 14.-15.8.2021 suunnistuksen superviikonlopun Valkeakosken Korkeakankaalla.

Viikonlopun aikana Valkeakosken Haka järjestää neljä eri tapahtumaa. Lauantai alkaa 12-18 -vuotiaiden legendaarisella Nuorten Jukolalla ja jatkuu aikuisten Viestiliigalla, jotka molemmat näkyvät myös ISTV:n kautta.

Sunnuntaina on vuorossa valtakunnallinen Kompassi-kilpailu alle 14-vuotiaille sekä 16-20 -vuotiaiden INOV-8 -liigan finaali. Lisäksi ohjelmassa on normaali kansallinen kilpailu aikuisille.

Koko kilpailuviikonlopun tiedotus tapahtuu Nuorten Jukolan nettisivuilla. Vastaavaa viikonloppua ei ole aikaisemmin järjestetty.

Kaakon Alueen / Kaakon Suunnistuksen (KaaSu:n) leirit 2021

Kevätleiri: ei järjestetty yhteistä leiriä
Syysleiri: Tarkastellaan myöhemmin – mahdollisesti Kompassi-tapahtumana loppukesällä tai syksyllä
Leireistä julkaistaan yleensä tietoa Kaakon Suunnistuksen nettisivuilla.

KS:n omat leirit 2021

Seuraavien leirien ajankohta avoin.

Suunnitteilla mahdollisesti pitää päiväleirinä kesäkuun aikana. Lisätietoa julkaistaan kun järjestelyt etenevät.

Valmennuksen leirit aina myös junnuille! Katso –>leirit