Leimaus-leirin 2014 sählypelit.

Leimaus-leirin 2014 sählypelit.

Kouvolan Suunnistajien nuorten leiriohjelmaan kuuluu seuran nuorisotiimin järjestämiä, Kaakon Suunnistuksen alueellisia ja Suunnistusliiton valtakunnallisia leirejä. Nuorilla on myös mahdollisuus osallistua huipputiimin järjestämille leireille ja harjoituksiin.

 

Leimaus-leiri

Leimaus-leiri on nuorten valtakunnallinen suunnistusleiri. Vuoden 2017 Leimaus-leiri järjestetään Kuortaneen urheiluopistolla 5-8.6.

Kultaisen Kompassin leiri 2017

Kultainen kompassi -cupin finaaliviikonloppu on 9.–10.9.2017 Tampereella. Viikonlopun ohjelmassa on leiri nuorille lauantaista alkaen ja finaalikilpailu sunnuntaina. Viikonlopun tavoite on tarjota nuorille ja heidän taustajoukoilleen lajiin innostava tapahtuma. Leiri on avoin kaikille 13–14-vuotiaille ja heidän huoltajilleen riippumatta siitä, onko leiriläinen mukana alueen joukkueessa. Kultainen Kompassi -cupista lisää tietoa omalla sivulla.

Kaakon Alueen / Kaakon Suunnistuksen (KaaSu:n) leirit 2017

KaaSu:n nuorten suunnistusleiri Imatralla 8.-10.12
Lisätietoa leiristä leirikutsusta.

KaaSu:n nuorten suunnistusleiri Paraisilla 13.-16.4.2017
Lisätietoa leiristä leirikutsusta

KS:n omat leirit 2017

5-7.5 Kotileiri, Kouvola

Kokoviikonlopun ajan löytyy harjoituksia kotimaisemista. Piste ryhmällä (11-14v.) on pe-la oma ryhmäytymisleiri, jossa kisaillan, pelataan ja yövytään yhdessä.

Piste rynmän kanssa yöpyminen toteuttaan niin, että perjantain iltapäiväharjoituksesta siirrymme majapaikkaan, Anjalataloon. Tutustumme, syömme ilta-ja aamupalan, nukumme sekä tulemme aamupäivän treeniin. Aamupäivän vaellukselle saa tulla mukaan tai hakea lapset vasta sen jälkeen. lmottautumiset Nimenhuutoon https://nimenhuuto.com/ tai mulle s-postilla (valmentaja@kouvolansuunnistajt.fi) 26.4 mennessä. Ilmoita myös ruoka-aine allergiat!

Alustava ohjelma:

Pe ip (iltpäivä) nopeus+ketteryys
Piste -ryhmälle (11-14v.) yöpyminen ja tutustumista
La ap (aamupäivä) Suunnistusvaellus 3h / Huippuliiga Sipoo
ip peli+kehonhuolto
Su Kevät kansalliset ja Am-keskimatka Veve / SM-maastot

20.-22.6. Lasten kesäleiri Leirikentällä Utissa (päivä- tai yöleirinä)

 20.6 on kaikille päiväleiri (illalla rasticup). 21.-22.6 on yli 11-vuotialla (Piste) mahdollisuus leireillä myös yön yli.
21.-23.7. Harkkaleiri Jukola2018 maastoissa
Tämä leiri on suunnattu 11v. ja siitä ylöspäin, leirillä ovat mukana Piste., KS-U18 sekä aikuisten valmennusryhmät. Noora Hyyrynen vastaa leirin kokonaisuudesta ja Mikael Linden nuorimpien ohjelmasta. Leiri ohjelma ja ilmottautumisohjeet täältä.
Valmennuksen leirit aina myös junnuille! Katso –>leirit