KevätSuunnistus_LOGO_Turkoosi

Kouvolan Korvenkylässä
7.- 8.5. 2016, pitkä (la), keski (su)

Tarjoamme suunnistustapahtuman haastavassa maastossa aito maalaistalon pihapiiri kilpailukeskuksena.

  • Pääsarjalaisille tarjoamme teknisen suunnistuksen ohella GPS-seurantaa ja nopeimmille lahjakortteja. Pääsarjoissa palkinnot molempina päivinä sekä lisäksi yhteistuloksen parhaalle.
  • Myös osalla nuorten sarjoja on GPS-seurantaa. Lasten palkintoina jaamme Tykkimäen lahjakortteja.
  • Iäkkäämmille järjestämme suunnistusta koko matkan pituudelta ja matkalukemista mittakaavassa 1:7500.
  • Kaikki paikalle saapuneet pääsevät nauttimaan hienosta maastosta kuntosuunnistusradoilla.
kilpailunjohtaja Mirka Suutari

Kilpailunjohtaja Mirka Suutari

Mika Salonen iloitsee saatuaan jo ensi vuoden KevätSuunnistuksen kartasta osan käsiinsä. Nyt sopii vertailla laatua FIN5:n kanssa

Ratamestari Mika Salonen

SAMSUNG

Tervetuloa hienoon maastoon suunnistamaan! Lisää maastokuvia ratamestarin turinoissa.

Uutisia:

8.5. Kilpailut onnistuneesti päätöksessä – Reittihärvelit julkaistu

Sunnuntain keskimatkalla miesten yleisen sarjan voittoon suunnisti Jani Lakanen Kooveesta. Naisten sarjan nopein oli OK Triania edustava Elli Virta. Yhteistuloksissa voitot menivät Turun metsänkävijöiden Jussi Sunalle ja SK Pohjantähden Marttiina Joensuulle.

KevätSuunnistuksen reittihärvelit: lauantai ja sunnuntai .

7.5. Ensimmäinen kisapäivä takana

Aurinkoisessa säässä kilpailtiin pitkät matkat. Miesten pääsarjan voitti Jussi Suna Turun Metsänkävijöistä ja naisten sarjan Minna Kauppi Lahden Suunnistajista. Tulokset ja väliajat. Reittihärveli julkaistaan huomisen keskimatkan jälkeen.

6.5. Online-tulokset ja GPS-seuranta

Kilpailukeskus ja rastit maastossa odottavat jo suunnistajia. Kilpailua voi seurata online-tulospalvelun kautta ja etenkin pääsarjojen ennakkosuosikkien menoa GPS-seurannasta.

28.4 Erilaiset kisaennakot

Kisaennakko, kelle sen sitten kirjoittaisin ja mitä asioita painottaisin. En osannut päättää, mitä haluaisin sanoa, enkä tiennyt, mitä pitäisi sanoa, joten kirjoitin jokaiselle oman osion… Jatka lukemista tästä.

23.4 “Pidän suunnistajia älykkäinä”

Tykkimäen toimitusjohtaja Sakari Pasanen mielestä minä olen älykäs. Hän sanoi sen itse tai no siis vastasi kysymykseeni… Jatka lukemista täältä.

7.4 Liisa 14-vuotta haastaa keski-ikäistä harrastajasuunnistajaa GPS-seurantaan

Tästä jutusta piti tulla henkilökuva Liisa Peltosesta, mutta oma egoni tunki mukaan, vaikka olen vain juttujen kirjoittaja.Lyhyesti Liisasta: Isä vei 4-vuotiaan Liisan… Jatka lukemista tästä

25.2 Maailman Napa on Korvenkylässä!

On aivan oikeutettua ja kohtuullista, jos Matti Iso-Metsälän Maailman Napa on Korvenkylässä. Paljoa ei tarvinnut haastattelijan markkinoida tätä näkökulmaa. Mies tuntee KevätSuunnistuksen 2016 kisamaastot…  Jatka lukemista täältä

12.1 Nastareiden rapinaa kartalla ja Korvessa

Norjalainen, ruotsalainen ja suomalainen juoksivat peräkanaa Salpa-Jukolan Viestissä. Pitkäjalkaiset nuoret miehet, norjalainen ja ruotsalainen, hyppäsivät ketterästi leveän ojan yli… Jatka lukemista tästä

9.12. Kilpailunjohtajan mietteitä

KevätSuunnistuksessa hyvät radat ja hieno Korvenkylän maasto ovat pääosassa, kertoo kisajohtaja Mirka Suutari Kouvolan Suunnistajista. Korvenkylän maastot ovat lähempänä… Jatka lukemista täältä

1.10 Korvenkylä? 

Kisapaikkamme Korvenkylä ei varmaankaan vieraspaikkakuntalaiselle ole tuttu. Siispä sijoitetaan tässä Kouvolan kartalle.

sijainti

Seudun asukkaat kyllä tuntevat Korvenkylän menestyksekkäistä kesäteatteriesityksistään. Korvenkylä ei ole jämähtänyt kesäteattereiden perinteisiin puskafarsseihin, vaan on ottanut usein ohjelmiinsa haasteellisia musiikkinäytelmiä. Ne ovatkin viime vuosina olleet vallan kassamagneetteja.

Otetaanpa tähän vielä lainaus vuoden 2015 palkitsemisesta: ”Kymenlaakson rahaston 10 000 euron kulttuuripalkinto myönnettiin Korvenkylän Nuorisoseura ry:lle. Nuorisoseuran toiminta ja kesäteatteriesitysten valmistaminen on koko kylää yhdistävä yhteisöllinen ja kokonaisvaltainen tapahtuma, jossa suurin osa alueen asukkaista on tavalla tai toisella mukana. Kesäteatterin näytännöissä on näyttelijöiden lisäksi mukana noin 50-60 henkeä/kyläläistä/toimijaa hoitamassa oheispalveluja. Katsojamääriltään kesäteatteriesitykset ovat olleet menestyksekkäitä.”

Kilpailukeskus on siis maalaistalon pihapiirissä. Kuvassa kilpailukeskuksen isäntä Matti Iso-Metsälä ja kilpailunjohtaja Mirka Suutari suunnittelevat kilpailutoimintojen sijoittamista pihapiiriin.

Kilpailukeskuksen isäntä Matti Iso-Metsälä on ollut erinomainen apu kisakeskuksen suunnittelussa.

Kilpailukeskuksen isäntä Matti Iso-Metsälä on ollut erinomainen apu kisakeskuksen suunnittelussa.