KS-Rastikerho

Korona-viruksen johdosta kevään ja kesän aikataulu on avoin. Rastikerhon alkamisesta, leireistä ja kilpailuista tiedotetaan näillä seuran nettisivulla, Kouvolan Sanomissa ja seuran WhatsApp-ryhmissä.

Kouvolan Suunnistajien rastikerho on tarkoitettu 5-14 -vuotiaille suunnistuksesta kiinnostuneille.

KS-Rastikerho kokoontuu iltarastien yhteydessä pääsääntöisesti tiistaisin. Rastikerhossa on kolme ryhmää. Nalle-, Karhunpentu- ja Kontioryhmien (aloittelevat) harjoitukset ovat klo 17.00 – 18.00. Kisaryhmän harjoitukset ovat klo 18.00 – 19.00.

Nalleryhmän tavoitteena on liikkua ja leikkiä luonnossa koko perheen voimin. Nalleryhmässä liikutaan yhdessä huoltajan (-ien) kanssa.

Karhunpenturyhmässä opetellaan suunnistuksen alkeita leikkejä unohtamatta. Ryhmä on tarkoitettu 7-11 -vuotiaille.

Kontioryhmässä kehitetään monipuolisesti suunnistustaitoja sekä pelataan yhdessä. Ryhmä on tarkoitettu 11-14-vuotiaille.

Kaikkia vanhempia rohkaistaan tulemaan mukaan oppimaan ja liikkumaan yhdessä lasten kanssa!

Ohjeet ja varusteet

Nuorisotoiminnan yleiset pelisäännöt löytyvät , ohjeet ja ajankohtainen tiedotus löytyvät Kouvolan Suunnistajien nettisivuilta (http://kouvolansuunnistajat.fi/nuoriso/)

Varsinaisia suunnistusvarusteita et tarvitse alkuun päästäksesi. Mukaan tarvitset säänmukaisen ulkoliikuntavarustuksen. Harrastuksen jatkuessa välinehankinnoista kannattaa kysellä ohjaajilta.

KS-rastikerho, kilpailut, leiritoiminta ja tiedotus 2020:

Korona-viruksen johdosta kevään ja kesän aikataulu on avoin. Rastikerhon alkamisesta, leireistä ja kilpailuista tiedotetaan seuran nettisivulla, Kouvolan Sanomissa ja seuran WhatsApp-ryhmissä.

ILMOITTAUTUMINEN KS-Rastikerhoon 2020:

Ilmoittaudu Rastikerhoon sähköpostitse rastikerho(at)gmail.com tai tekstiviestillä numeroon 040 7460088 tai Rastikerhon tapahtumassa.

Ilmoitettavat tiedot:
– Lapsen nimi
– Syntymävuosi
– Puhelinnumero, johon haluat Rastikerhoon liittyvät WhatsApp-viestit

Rastikerhomaksuista vuodelle 2020 tietoa myöhemmin tilanteen selkiydyttyä.

AINA ja KOSKA VAIN voit tulla ilmaiseksi tutustumaan toimintaan!

Nuorisotoiminta, yhteyshenkilö

Jorma Laukkanen,  puh. 040 746 0088

hirvi.laukkanen(at)gmail.com