KS-Rastikerho

Kouvolan Suunnistajien rastikerho on tarkoitettu 5-14 -vuotiaille suunnistuksesta kiinnostuneille tytöille ja pojille. Rastikerhossa on kolme (taso)ryhmää.

Nalleryhmän tavoitteena on liikkua ja leikkiä luonnossa koko perheen voimin. Nalleryhmässä liikutaan yhdessä huoltajan (-ien) kanssa.

Karhunpenturyhmässä opetellaan suunnistuksen alkeita leikkejä unohtamatta. Ryhmä on tarkoitettu 7-11 -vuotiaille, jotka selviytyvät itsenäisesti RR-/TR-radasta.

Piste-ryhmässä kehitetään monipuolisesti suunnistustaitoja sekä pelataan yhdessä. Ryhmä on tarkoitettu 11-14 -vuotiaille, jotka selviytyvät itsenäisesti helposta suorasta radasta.

Kaikkia vanhempia rohkaistaan tulemaan mukaan oppimaan ja liikkumaan yhdessä lasten kanssa! Nuorisotoiminnan yleiset pelisäännöt löytyvät http://kouvolansuunnistajat.fi/nuoriso/.

Harjoitukset alkavat klo 18 ja jatkuvat harjoituksesta riippuen 1-1,5h. Mukaan tarvitset säänmukaisen ulkoliikuntavarustuksen. Varsinaisia suunnistusvarusteita et tarvitse alkuun päästäksesi. Harrastuksen jatkuessa välinehankinnoista kannattaa kysellä ohjaajilta. Rastikerhomaksuun sisältyy myös KS:n paita (niille, jotka eivät sitä viime vuonna saaneet tai on jo jäänyt pieneksi), joka käy hyvin suunnistuspaidaksi lapsille. Paidan jo omistaville maksu sisältää laadukkaan KS:n putkihuivin.

KS-rastikerhon kevätkausi 2019:

Ma 6.5.Klo 18Jäähalli, KouvolaTulokset Väliajat
Ma 13.5.Klo 18Hippo-suunnistus, Kouvolan hyppyrimäet, Saumaväylä 6CTulokset Väliajat
To 16.5.Klo 18Pihasuunnistus, Mansikkamäen koulu
Ma 20.5.Klo 18Seuraottelu, Kotka
La 25.5.Klo 12.10Polku-/maastojuoksu (matkat 1-2km), Haanojan Haali
Ma 27.5.Klo 18NRC-kilpailu, Kouvola
Pe 31.5.Klo 18Mielakka
Ma 10.6.Klo 18Törösti, Pellervontie 7
Ma 17.6.Klo 18NRC-kilpailu, Kouvola

ILMOITTAUTUMINEN KS-Rastikerhoon 2019:

Ilmoittaudu Rastikerhoon sähköpostitse rastikerho(at)gmail.com tai tekstiviestillä numeroon 040 7460088 tai Rastikerhon tapahtumassa.

Ilmoitettavat tiedot:
– Lapsen nimi
– Syntymävuosi
– Puhelinnumero, johon haluat Rastikerhoon liittyvät WhatsApp-viestit

Rastikerhomaksu on 50€ seuran jäsenille ja 70€ ei jäsenille, sisaralennus (-10€).  Lisätietoja ja maksuohjeet täältä.

AINA ja KOSKA VAIN voit tulla ilmaiseksi tutustumaan toimintaan!

VAKUUTUS! Päällekkäisten vakuutusten ja tarkkojen tietojen takia rastikerholaisia ei ole vakuutettu seuran puolesta. Huoltajien vastuulla on varmistaa, että lapsella on tapaturmavakuutus, joka korvaa myös urheiluharrastuksessa mahdollisesti sattuvat tapaturmat. Suunnistajille sopivan vakuutuksen saa helposti ja edullisesti rekisteröitymällä SuomiSport-palveluun ja valitsemalla lajiksi suunnistus. Samalla saa hankittua lapselle kilpailuluvan/lisenssin (mahdollistaa osallistumisen mm. kansallisiin kilpailuihin). Kysy lisää ohjaajalta. Lisätietoa lisenssistä saat myös Suunnistusliiton sivuilta.


Yhteyshenkilö

Jorma Laukkanen, puh. 040 746 0088

hirvi.laukkanen(at)gmail.com