KS 1-joukkue Venlojen viestissä 2014.

KS 1-joukkue Venlojen viestissä 2014.

Kouvolan Suunnistajat ry on palkannut vuodesta 2012 lähtien nuorisovalmennuspäällikön/nuorisovalmentajan koordinoimaan seuran valmennustyötä. Tehokkaalla ja määrätietoisella valmennuksella luodaan huippuyksilöitä ja menestyviä joukkueita. Hyvä valmennus on vankka perusta seuramme kilpailutoiminnalle ja -menestykselle.

Kouvolan Suunnistajat tukee suunnistajiensa suunnitelmallista ja tavoitteellista valmentautumista järjestämällä ohjattuja valmennustilaisuuksia; erilaisia suunnistustekniikkaa ja -taitoa kehittäviä harjoituksia, suunnistusleirejä sekä fyysisen kunnon testejä.

Tulevat viikottaiset harjoitukset näkyvät etusivun kalenterista, taitoharjoitukset löytyvät Nimenhuuto-palvelusta ja leirit oman välilehden alta. Parhaiten pysyt perillä toiminnasta pyytämällä Mirkaa lisäämään sinut valmennus -sähköposti listalle.

Valmennustoimintaa koordinoi nuorisovalmentaja Mirka Suutari
Puh: p. 044 280 1830
Sähköposti: valmentaja@kouvolansuunnistajat.fi

 

Huipputiimi

Huipputiimin tehtävänä on suunnitella ja koordinoida seuran valmennustoimintaa. Valmennustoimintaan kuuluvat suunnistuksen ja hiihtosuunnistuksen leirien järjestely sekä viikkoharjoituskalenterin rakentaminen. Huipputiimi nimeää tarvittaessa urheilijoita edustustehtäviin tms.

Patrik Väisänen
Puh: 044 2702733
Sähköposti: patrik.vaisanen@abo.fi

Jäsenet:
Patrik Väisänen, Noora Hyyrynen, Jukka Tani, Arttu Lindqvist, Tero Ojala sekä Mirka Suutari

Hiihtosuunnistustiimi: Tero Suutari ja Elmeri Toivanen