KS 1-joukkue Venlojen viestissä 2014.

KS 1-joukkue Venlojen viestissä 2014.

Kouvolan Suunnistajat ry on palkannut vuodesta 2012 lähtien nuorisovalmennuspäällikön/nuorisovalmentajan koordinoimaan seuran valmennustyötä. Tehokkaalla ja määrätietoisella valmennuksella luodaan huippuyksilöitä ja menestyviä joukkueita. Hyvä valmennus on vankka perusta seuramme kilpailutoiminnalle ja -menestykselle.

Kouvolan Suunnistajat tukee suunnistajiensa suunnitelmallista ja tavoitteellista valmentautumista järjestämällä ohjattuja valmennustilaisuuksia; erilaisia suunnistustekniikkaa ja -taitoa kehittäviä harjoituksia, suunnistusleirejä sekä fyysisen kunnon testejä.

Tulevat viikottaiset harjoitukset näkyvät etusivun kalenterista, taitoharjoitukset löytyvät Nimenhuuto-palvelusta ja leirit oman välilehden alta. Parhaiten pysyt perillä toiminnasta pyytämällä Kirsi Kiiskistä lisäämään sinut valmennus -sähköposti listalle.

Valmennustoimintaa koordinoi valmennuspäällikkö Samu Heiska
Puh: p. 040 763 6714
Sähköposti: valmentaja@kouvolansuunnistajat.fi

Huipputiimi

Huipputiimin tehtävänä on suunnitella ja koordinoida seuran valmennustoimintaa. Valmennustoimintaan kuuluvat suunnistuksen ja hiihtosuunnistuksen leirien järjestely sekä viikkoharjoituskalenterin rakentaminen. Huipputiimi nimeää tarvittaessa urheilijoita edustustehtäviin tms.

Huipputiimin kokoonpano: 

Huipputiimin vetäjä sekä naisten ryhmävastaava:

Kaisa Vainikka
Puh: 040 520 3448
Sähköposti: kaisavainikka93@gmail.com

Miesten ryhmävastaava: 

Jukka Tani

Valmentaja: 

Samu Heiska

Leirivastaava:

Tero Ojala

Ruotsi-vastaava: 

Patrik Väisänen

Majoitusvastaava:

Jarkko Tynys

KV-vastaava: 

Arttu Lindqvist

Hiihtosuunnistustiimi: Mirka Suutari, Tero Suutari ja Elmeri Toivanen