Kymenlaakson Sähkö-sprintti (aamupäivä)
Avoin maakunta-, nuoriso- ja puulaakiviesti (iltapäivä)
Kouvolan Anjalassa lauantaina 10.10.2020

Tänä vuonna ei ole 25manna-viestiä, vaan sen sijaan sprintataan aamupäivällä kansallisessa kilpailussa laajalla sarjavalikoimalla ja sen jälkeen kisataan iltapäivällä kaikille avoimet kolmen sarjan triplana viesti-iloittelut Anjalan maastoissa ja taajamassa aivan uudella sprinttikartalla. Tässä on mainio suunnistuspäivä kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille kuntosuunnistajista kilpasuunnistajiin – tulkaa mukaan isolla joukolla.

Iltapäivän viestitripla on Urpo Särkän (1963 – 2020) muistotapahtuma

Kilpailusta julkaistaan tällä sivulla uutta aineistoa sekä päivitetään tarvittaessa julkaistuja – lue kisasta lisää tuosta alta tai kisaennakoista täältä ja täältä sekä viimeisimmästä täältä!

Tulospalvelu: Online-seuranta sprintti | Online-seuranta viestit
Tulokset sprintti
Väliajat sprintti
Viestien tulokset

Härveli sprintti
Viestin härveli (Anteeksi etukäteen, saattaa sisältä virheitä)

Kilpailukutsu (uusi täydennetty julkaistu 2.10.) – joitain poimintoja alempana tällä sivulla

Opaskartta kilpailukeskusjärjestelyistä ja lähdöistä

Kilpailuohjeet (alustavat 7.10. versiot julkaistu 8.10. klo 15 ja yleis/sprinttiohjeista uusi 8.10. versio julkaistu 8.10. klo 19.15)
Yleiset ohjeet ja Kymenlaakson Sähkö -sprintti (uusi versio 8.10. klo 19.15)
Tarkennukset ohjeisiin maakunta-, nuoriso- ja puulaakiviestien osalta
Liite 1: ratatiedot ja palkinnot (erillisenä)
Liite 2: Ohje koronatartuntojen välttämiseksi (erillisenä)

Lähtöajat (sprintistä julkaistu 8.10. klo 18.45)
Kymenlaakson Sähkö -sprintti – lähtöluettelo sarjoittain
Kymenlaakson Sähkö -sprintti – lähtöluettelo seuroittain

Viestien joukkueet juoksujärjestyksineen (tilanne 9.10. klo 12)

Ratamestarien ja kartoittajan lausunto (julkaistu 7.10.)
Valvojan lausunto (julkaistu 8.10. klo 18.45)

Kisoittain ilmoittautuminen Irmassa – päättynyt ke 7.10. klo 23.59!
Kymenlaakson Sähkö -sprintti (aamupäivä)
Avoin maakunta-, nuoriso- ja puulaakiviesti (iltapäivä)

Jos tuolta Irman ilmoittautumisen kautta ei onnistu niin ilman Irma-tunnuksia mm. puulaakijoukkueiden ilmoittautuminen onnistuu s-postilla hirvi.laukkanen(se a-kiemura)gmail.com tai tekstiviestillä 040 7460088. Huom! Suunnistajapankkiin ilmoittautuminen ja omatoimisuunnistukseen osallistuminen vielä paikan päällä – katso kutsusta tai tuosta alempaa!

Vanha kartta. Alueelta ei ole vanhaa sprinttikarttaa. Osa keskeneräisestä sprinttikartasta oli koekäytössä Keskilaakso-rasteilla 12.8.2020. Linkki tuohon reittihärveliin!

Seuraa tapahtumaa Facebookissa!

Suunnistajapankki
Järjestäjä takaa kaikille halukkaille osanottomahdollisuuden. Paikanpäällä ilmoittautuminen ja osanottomaksu (8€) infoon. Ilmoittautuneista muodostetaan riittävä määrä joukkueita eri sarjoihin. Ilmoittautuminen suunnistajanpankkiin ennakkoon s-postilla: hirvi.laukkanen(se a-kiemura)gmail.com

Omatoimisuunnistus: Klo 10.00 – 15.00. Karttoja ostettavissa infosta. Karttamaksu 8€.

***

Kilpailupäivänä tarjolla keittolounasta!
Ennakkoon varanneille kilpailijoille ja huoltajille tarjolla kisakeskuksessa keittolounas hintaan 6,50€ sis. jauhelihakeitto, leipä & levite ja vesi & kotikalja. Keittoa tarjotaan klo 11-13 Ravintola Kiroileva Kokki. Varaukset kilpailun yhteyshenkilölle ti 6.10. klo 18 mennessä viestillä numeroon 040 7460088 (nimi ja annosten lukumäärä).

***

Seuraa ja noudata vallitsevan tilanteen mukaisia ohjeita sekä järjestäjän ohjeita!

***

Lauantai päivää vietetty sprinttaillen Lappeenrannassa🤩Treenit tarjosivat haasteita kaiken ikäisille ja tasoisille suunnistajille💯Kiitos upeasti järjestetystä päivästä @lappri_suunnistus ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kouvolan Suunnistajat
Seurojen kokous pidetty tänään. Riikka Hillo tuli valituksi toiseksi kahdesta Kaakon Suunnistuksen edustajasta seuraparlamenttiin. Kuvaan tallentui kaksi avausta: Suunnistusliiton puheenjohtaja Timo Ritakallio avaa seurojen kokousta ja Riikka Hillo avaa muistikirjaansa. Liiton sivuilla oheisesta linkistä lisää kokouksesta ja näkyyhän siinä kakkosrivissä pari tuttua naamaakin:-)www.suunnistusliitto.fi/2023/11/suunnistusliiton-seurojen-kokous-lauantaina-18-11-2023/ ... See MoreSee Less
View on Facebook