Kilpailunjohtajan mietteitä
KevätSuunnistuksessa hyvät radat ja hieno Korvenkylän maasto ovat pääosassa, kertoo kisajohtaja Mirka Suutari Kouvolan Suunnistajista. Korvenkylän maastot ovat lähempänä Mirkan kotia kuin lähin asfalttitie. Hän on pienestä asti leikkinyt ja lenkkeillyt Korven mäntymetsissä ja kivunnut mäkiä, joita on nimetty jopa vuoriksi.
IMG_20150602_232204

Mirka on aina viihtynyt metsissä ja kalliolla

– Suunnistuskilpailu on hyvä tapa haastaa itsensä fyysisesti, taidollisesti ja henkisesti sekä ylittää itsensä, sanoo Mirka. Hänen kilpailu-uransa alkoi kuusi vuotiaana, kun vanhemmat päästivät innokkaan tytön ensimmäiseen kisaan. Mirka kiersi radan siimaria pitkin kartta rullalla. Nykyään Mirkan päälaji on hiihtosuunnistus ja tämän vuoden haasteena on maailmancup. KevätSuunnistuksessa hän lupaa haastetta sekä huipuille että kisa-aloittelijoille.
Tunnelmia viimetalven Ski-O Tourilta

Tunnelmia viimetalven Ski-O Tourilta

Mirka opiskelee Pajulahden Urheiluopistossa liikuntaneuvojaksi. Kisajohtajan tehtävä on hänelle samalla tapahtumajärjestämisen näyttötyö, jonka tekeminen kotiseuran hyväksi tuntuu hienolta.
– Välillä on hassua olla johtamassa kymmeniä vuosia itseäni vanhempia kokeneita kilpailujen järjestäjiä. Meillä on laaja ja sitoutunut talkooporukka Kouvolan Suunnistajissa. Tänä vuonna huomioimme itse kisaamisen lisäksi myös kuntosuunnistajat. Jotain kivaa on luvassa lapsille ja tietysti äideille äitienpäivänä.
Takaisin kisasivulle pääset tästä.