KS-rogain 1.8.2020

Kouvolan Suunnistajat järjestää 1.8.2020 Rogain-tapahtuman Kouvolan Utissa. Tapahtuma on samalla seuran 10-vuotistapahtuma.

Kiitokset kaikille mukana olleille! Jää nähtäväksi tuleeko tästä jokavuotinen tapahtuma…

Tulokset
Reittihärveli

Härvelissä jokainen joukkue on omana ratanaan. Näin joukkueiden ratkaisut ovat nähtävillä.

Tästä kaikkien rastien kartta

***

Kartta
Kartta on maastokartta 1:25 000 jaettuna kahdelle A3-lehdelle, joilla näkyvät kaikki rastit. Lisäksi osasta alueesta on suunnistuskartta 1:15 000 jaettuna kahdelle A4-lehdelle. Näissä kartoissa näkyy ko. alueen rastit. Karttamuoveja A4 ja A3 on saatavilla.

Kielletyt alueet
Kiellettyjä alueita ovat Utin varuskunnan alue, Tyrrin ampukeskuksen alue, valtatie 6, rautatiet, turvetuotantoalueet, viljelys- ja laidunmaat sekä pihamaat. Valtatien alituspaikat ja rautatien ylityspaikat on merkitty karttaan.

Karttojen jako alkaa klo 9:00 ja lähtö on klo 10:00.

Leimausta varten joukkue tarvitsee emit-kortin. Vuokraemittejä on tarjolla järjestävän seuran puolesta hintaan 5€/joukkue. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, jos on tarvetta vuokraemitille.

Emit-kortit nollataan ennen lähtöä. Nolla-leimasimia on kilpailukeskuksessa mallirastilla.

Rastit
Rastit on suunnistuksesta tuttuja valko-oransseja lippuja. Rasteilla leimataan emit-kortti. Joukkueen on oltava koossa rastilla. Pyöräsarjassa ei pyörän tarvitse olla mukana rastilla. Mallirasti on kilpailukeskuksessa.

Pistelasku
Rasteilta saa pisteitä rastikoodin ensimmäisen numeron mukaisen määrän. Esimerkiksi rasti 35 antaa 3 pistettä ja rasti 91 antaa 9 pistettä. Sarjan maksimiajan ylityksestä tulee miinuspisteitä 5 pistettä / alkanut minuutti. Yli 30 minuutin ylitys nollaa pistesaldon kokonaan.

Palkinnot
Jokaisen sarjan voittajajoukkue palkitaan Fazer Lifestyle Foods -tuotepaketilla. Lisäksi jokaisessa sarjassa arvotaan yksi tuotepaketti.

Pakolliset varusteet
Pyöräsarjassa kypärä on pakollinen. Muuten joukkueet voivat itse valita varusteensa. Puhelin suositellaan otettavaksi mukaan.

Kilpailukeskus
Tapahtuman keskuksena toimii Uttihalli osoitteessa Utintie 88, 45410 Utti. Hallilla on käytettävissä urheiluhalli, suihkut ja pukuhuoneet sekä WC:t. Varusteet voi jättää sisätiloihin tapahtuman ajaksi omalla vastuulla. Sisätiloissa suunnistuskengillä liikkuminen on ehdottomasti kiellettyä. Hallilta löytyy tapahtuman info-piste.

Ruokailu
Osallistumismaksuun sisältyy jauhelihakeitto.

Sarjat ja osallistumismaksut
Rogain-sarjoina on tarjolla jalkaisin menijöille 2h, 4h ja 8h sarjat sekä polkupyörällä 5h sarja. Rogain toteutetaan 2-5 henkilön joukkueina. Muista kertoa ilmoittautumisesi yhteydessä mikä on joukkueesi nimi, minkä nimiset henkilöt kuuluvat joukkueeseen, joukkueen emit-numero sekä sarja. Osallistumismaksu on 30€/henkilö. Ilmoittautuminen 29.7.2020 klo 20 mennessä. Jälki-ilmoittautuminen tämän jälkeen 40€/henkilö.

Ilmoittautuminen osoitteeseen ilmoittautuminen@kouvolansuunnistajat.fi Käytä maksaessasi viitenumeroa 30180. Maksut ennen tapahtumaa tilille: FI23 5750 0120 0514 88 / Kouvolan Suunnistajat

Tiedustelut joko sähköpostilla maarit.karvonen@gmail.com tai whatsapp-viestillä numerosta 040 584 8406. (Saa myös soittaa, mutta en työni vuoksi pysty olemaan koko ajan puhelimen äärellä.)

Tervetuloa nauttimaan mukavasta kuntoilupäivästä!

Rogain on Suomessa suhteellisen tuore laji, jonka tapahtumista löytyy sopiva sarja kaiken tasoisille liikkujille – niin perheille, sauvakävelijöille kuin kilpamielellä eteneville seikkailu-urheilijoillekin. Rogaining on aikarajoitteista suunnistusta, jossa haetaan vapaassa järjestyksessä niin monta rastia kuin tietyssä ajassa ehditään. Rastit on pisteytetty vaikeusasteen ja etäisyyden mukaan – toisin sanoen tarjolla on sekä helppoja rastipisteitä lähimaastossa että haastavampia rastipisteitä kauempana.

Lisää rogainingista: www.rogaining.fi