holidayclub_logoKouvolan Suunnistajat ry omistaa laadukkaita Holiday Clubin lomaosakeviikkoja, joita jäsenillä on mahdollisuus vuokrata edulliseen hintaan.

Kesäviikkoja on tarjolla Vuokatin Katinkullassa, jossa tekemistä riittää koko perheelle; monipuoliset ulkoilu- ja suunnistusmaastot, pelikentät, kylpylä, Angry Birds-puisto. Lomaosakkeisiin sisältyy kylpyläliput joka päivälle. Kainuun Rastiviikko on usein viikolla 27.

Syyslomaa voi lähteä viettämään lähelle Lappeenrannan Saimaalle . Tämä kohde on melko uusi. Täälläkin tekemistä riittää syyspäiviksi niin ulkona kuin sisälläkin. Imatran ensilumen latu on syksystä riippuen jo auki.

Jos mielii hiihtämään ensilumelle, kannattaa suunnata Itsenäisyyspäivä-viikolle Saariselälle. Kermikkä tarjoaa sänkypaikat jopa 8:lle ja lumi on taattu vähintään ensilumen ladulla. Hiihtosuunnistuksen Ensilumen rastit osuvat silloin tällöin samalle ajankohdalle.

LOMAVIIKOT

Katinkulta, VuokattiViikko 24 (la-la)
6 hengen huoneisto (3C1), sisältää kylpyläliput joka päivälle
Hinta 600 eur/vko
Katinkulta, VuokattiViikko 27 (la-la)
4 hengen huoneisto (3E1), sisältää kylpyläliput joka päivälle
Hinta 650 eur/vko
Katinkulta, VuokattiViikko 27 (la-la)
6 hengen huoneisto (3C2), sisältää kylpyläliput joka päivälle
Hinta 700 eur/vko
Saimaa, LappeenrantaViikko 43 (pe-pe)
6 hengen huoneisto (8D11)
Hinta 500 eur/vko
Kermikkä, SaariselkäViikko 49 (la-la)
6-8 hengen huoneisto (KERB)
500 eur/vko

Lomaviikon varauksen voit tehdä ottamalla yhteyttä Ulla Säteeseen
ulla.sade(at)pp.inet.fi / 0400-179682

Lisätietoa ja varaustilanteen löydät jäsensivuilta tai ottamalla yhteyttä Ullaan.

Tee varaus mieluiten mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, viimeistään kaksi kuukautta ennen lomaviikkoa. Sen jälkeen vapaana oleva viikko tallennetaan RCI-järjestelmään. Mahdollinen peruutus myös viimeistään 2kk ennen varattua lomaviikkoa.

Lomaviikon maksu suoritetaan varauksen yhteydessä tai viimeistään 2kk ennen lomaviikon alkua Kouvolan Suunnistajien tilille FI75 5750 0120 2124 45 viitteellä 20996.