Vuoden 2018 KevätSuunnistus järjestettiin sunnuntaina 27.5.2018 Vuohijärvellä.

Tuloslinkit oikeassa sivupalkissa ja Uutisosiossa alempana sivua!

 

RATAMESTARIN TERVEISIÄ ENNEN KISAA!

Kilpailukeskus ja maasto ovat samat kuin SM-kilpailussa. Maastokuvaus on SM-keskimatkan ratamestarien lausunnossa. Nuorimmilla ja iäkkäimmillä sarjoilla on vapaa lähtöaika iltarastityyliin, mutta muille tarjoamme yhteislähtöä. Lisäksi osalla on kartan mittakaavana 1:7500. Näistä tarkat tiedot ilmoitetaan myöhemmin. Tietenkin hajonnat ovat käytössä ja SM-keskimatkan kilpailu tarjoaa hyvän alustan ratojen suunnitteluun.

Yhteislähtökilpailuissa hajonnan voisi toteuttaa tavoitteena mahdollisimman tehokas hajonta, kuten esim. SM-erikoispitkällä tai legendaarisessa Raatojuoksussa. Koska Jukolan viestiin on aikaa vain kolme viikkoa, yritän toteuttaa hajonnat siten, että kilpailussa olisi viestikilpailun tuntua. Koska edellisenä päivänä on yksi tai kaksi kovaa rutistusta, matkana on lyhennetty pitkämatka. Lisäksi on tarjolla kuntosuunnistus.

Tervetuloa nauttimaan upeasta suppamaastosta!

Jyrki Hyyrynen
Ratamestari

 

UUTISIA:

28.5.2018 Piirrä tai lataa reittisi reittihärveliin! Nyt kunnossa! Valitettavasti aiempi lataus ja tehty reittipiirros poistuivat korjauksen myötä! Pyydämme anteeksi virheellisen härvelilinkin julkistusta ja härvelin viivästymistä! Nyt tehty myös kuntosuunnistusten reittihärveli. Huom! KevätSuunnistuksen yhteislähtösarjoista ei ole tehty eri hajonnoittan omia ratoja, joten tässä pari neuvoa piirtämiseen ja lataamiseen (gps-seurannassa olleet voivat katsoa perhosensa myös seurannasta):

  • yhteislähtösarjoissa rataansa piirtäessään kannattaa olla välittämättä siitä, että perhoslenkkien järjestys voi poiketa todellisuudessa suunnistetusta
  • yhteislähtösarjoissa gps-latauksessa kannattaa tarvittaessa joko kohdistaa käyrä manuaalisesti eikä rastiväliaikojen perusteella tai varautua järjestämään hiirellä perhoslenkkien rastikohdistuspisteet itse käsityönä oikeaan järjestykseen.

27.5.2018 Tulokset ja Väliajat – Kiitokset kilpailijoille, huoltajille, yleisölle, maanomistajille ja toimitsijoille!

27.5.2018 GPS-seurantaan paljon nuorimpien sarjoja H21 lisäksi – gps-seurattavien lista  täällä

24.5.2018 Lähtöluettelot julkaistu

22.5.2018 Jälki-ilmoittautuminen yksinkertaisin maksuin! 👍😊 – lue julkistusuutinen  tästä
Jälki-ilmoittautumiset on päätetty ottaa yksinkertaisin maksuin, joten vielä keskiviikkoon 23.5.2018 klo 24.00 mennessä mukaan pääsee mukavasti IRMAn kautta. Rastireitin saattajasarjaan on mahdollista ilmoittautua vielä kilpailupaikan info-pisteellä kilpailupäivänä sunnuntaina 27.5. klo 11.30 mennessä. Kansallisen kilpailun yhteydessä myös kuntosuunnistus! Lähtöaika 11-12.30 paikan päällä ilmoittautuen tai ennakkoon Rastilippu-palvelussa, jonka tapahtumasivulla lisätietoa! Tervetuloa!

6.5.2018 Tykkimäki on edelleen mukana KevätSuunnistuksessa

Jo neljättä vuotta peräkkäin H/D14- ja nuorempien sarjojen palkintopöytä täyttyy Tykkimäen tuotteista. Sarjojen parhaille annetaan lahjakortti, joka oikeuttaa huvipuiston rannekkeeseen.  Aikuisemmissa sarjoissa jaetaan hyväksi koettuja ostokortteja.

Tässä yhteydessä muistutetaan taas mahdollisuudesta katsastaa Jukola-joukkueita. KevätSuunnistus heti SM-keskimatkan jälkeen sunnuntaina suunnistetaan Jukolan tyyppimaastossa ja useimmissa sarjoissa yhteislähdöin. SM-kisasivulla on kosolti majoitustarjouksia kilpailukeskuksen lähiseudulta. Monet mökkimajoitukset tulevat seuraryhmille varsin edullisiksi henkilöä kohden laskettuna.

 

Tykkimäen toimitusjohtaja Sakari Pasanen ja KevätSuunnistuksen kilpailunjohtaja Kaisa Vainikka sopivat nuorimpien sarjojen palkintopotista.

 

23.4.2018 Katsasta joukkue Venloihin ja Jukolaan tyyppimaastossa yhteislähdöin

15.4.2018 Esittelyssä ratamestari Jyrki Hyyrynen – lue esittely tästä

8.4.2018 Ratamestarin terveisiä – lue uutinen tästä 

21.2.2018 Varsinainen kilpailukutsu julkaistu – sivupalkissa oikealla ylhäällä linkki

28.1.2018 Kaisa Vainikka KevätSuunnistuksen kilpailunjohtajaksi – Lue uutinen tästä

17.1.2018 Kilpailun yksityiskohdat ovat tarkentumassa ja siksi aiempaan yllä olevaan tekstiini pientä viilausta:

Lasten sarjoissa eli alle 14-vuotiailla on väliaikalähdöt.
Jukola-joukkueiden katsastamiseksi yritämme loihtia aidon Jukola-ruuhkaisen tunnelman.  Niinpä laitamme kaikki yhteislähtösarjat liikkeelle yhtä aikaa, mikäli osallistujien määrä sen sallii.

– Jyrki Hyyrynen, ratamestari