Kymenlaakson NRC 29.5.2017 Mielakassa

NuortenRasticup2017

Reittihärveli – käykääpä piirtämässä reittinne!

Tulokset (tarkistettu versio) – lopussa väliajat!

Alustavat kilpailuohjeet (pdf-tiedosto) (päivitetty klo 10.45)

Lähtöajat sarjoittain

Lähtöajat seuroittain

Suunnistuksen riemua Mielakassa (= linkki uutiseen)

Kisat ovat avoimet kaikille osallistumaan halukkaille myös Kymenlaakson ulkopuolelta ja ilman lisenssiä* ! Kaakon alueen ulkopuolelta olevat ja lisenssittömät ilmoittautuvat seuroittain kootusti sähköpostilla osoitteeseen mikko.kekki[at] pp.inet.fi. Pistelaskentaan huomioidaan Kymenlaaksolaisten suunnistusseurojen kilpailijat. Pisteseuranta perinteisesti Kymin Suunnistajien NRC-nettisivulla.

* Lisenssi eli kilpailulupa: Nuori Suunta- kortti on 14-vuotiaille ja nuoremmille tarkoitettu kilpailulupa kansallisiin ja suurempiin kilpailuihin. 15-18 -vuotiaille on oma lisenssinsä. Näihin nuorten NRC-kilpailuihin ei vaadita lisenssiä. Lapsella on hyvä olla jokin kattava vakuutusturva. Nuori Suunta -korttiin ja lisenssiin voi halutessaan liittää vakuutusturvan. Lue lisää vaikkapa KS:n sivuilta täältä tai Suunnistusliiton sivuilta täältä.

KILPAILUKUTSU

Sarjat: HDRR-saattaja, D/H8RR, D/H9RR, D/H10RR, D/H12TR, D/H13, D/H14, D/H16, D/H18

RR-saattajasarjalaiset saavat kulkea radan saattajan kanssa. Tytöt ja pojat ovat samassa sarjassa, ei ikärajoitusta.

Maksut: 8€

Osanotto-oikeus: Nuorten Rasti Cupiin voi osallistua ilman SSL:n kilpailulupaa eli ns. lisenssiä.

Ilmoittautuminen: Ke 24.5.2017 klo 24.00 mennessä IRMA-palvelussa tai sähköpostitse (lisenssittömät ja jälki-ilmoittaumiset sekä Kaakon alueen ulkopuoliset) perjantaihin klo 20.00 mennessä seuroittain kootusti osoitteeseen mikko.kekki[at] pp.inet.fi. Mikko Kekki (puh. tiedustelujen varalta 040 517 6096)

Lähtö: Ensimmäinen lähtö on klo 18.00.

Kilpailukeskus ja opastus: Kilpailukeskuksena toimii Mielakan vapaa-ajankeskus Kouvolassa (Osoite: Ojaniityntie 3, Kouvola). Opastus Mielakan hiihtokeskus-opasteiden mukaan; viitoitus Uudismaankadulta.

Pysäköinti: Mielakan pysäköintialueella. Ei pysäköintimaksua.

Kartta: Mittakaava 1:7 500, käyräväli 5 m. Kartan ajantasaistus 5/2017.

Leimaustapa: Emit-leimaus. Emit-numero on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä. Jos emit-numeroa ei ilmoiteta, järjestäjä varaa lainakortin. Lainaemitin vuokra 5 euroa, palauttamattomasta kortista veloitetaan 70 euroa.

Kahvio: Kilpailukeskuksessa on kahvio.

Toimihenkilöt: Kilpailunjohtaja Mikael Lindén ja Hannu Peni (tutor, puh. 040 5136446), ratamestarit Arttu Lindqvist ja Jorma Laukkanen (tutor), valvoja Urpo Särkkä, Kouvolan Suunnistajat, tulospalvelu Mikko Kekki.

Tiedustelut: Jorma Laukkanen (puh. 040 746 0088, hirvi.laukkanen[at] gmail.com)