Kouvolan Suunnistajien harjoituspankki tarjoaa jäsenilleen ja ulkopuolisille valmiita suunnistusharjoituksia Kouvolan seudulla. Karttoja voi tilata nuorisovalmentajalta valmentaja@kouvolansuunnistajat.fi.

Harjoituskarttamaksut KS:n jäsenille (itse tulostettuna) 4 euroa/kartta. Harjoituspankin harjoitukset sisältyvät KS:n aikuisten harjoitusten vuosimaksuun 50 euroa.

Ulkopuolisten harjoituspankin karttamaksu on 7 euroa/kartta. Valmiiksi tulostetut kartat postitetaan (postitusmaksu 5 euroa) ilmoitettuun osoitteeseen.

Maksuosoite:
Saaja: Kouvolan Suunnistajat ry
IBAN: FI75 5750 0120 2124 45
Viitenumero: 20705 (karttamaksut), 20792 (aikuisten harjoitusten vuosimaksu)

Kesä 2019

Selänpään multitekniikassa alkuun tarjotaan reitinvalintaa poluttomalla kartalla. Seuraavaksi seuraa vihreässä suunnassa pysyminen, jonka jälkeen on tarjossa rastinottoa. Rastinoton jälkeen tulee pysyä karttaan piirretyllä väylällä. Lopuksi on tarjolla lyhyt mikrosuunnistus 1:2500 kartalla. Rasteilla punaiset krepit. Paikoitus Vuohijärven kentällä: https://goo.gl/maps/LFgXN1JQyEsTc7cx9

Järvenmäenlammella on tarjolla käyräharjoitus. Käyrästön hahmottamisessa kannattaa turvautua isoihin ja oleellisiin kohteisiin. Rasteilla oranssit kreppinauhat. Pisin rata 7,2 km, jota pystyy lyhentämään oman mielen mukaan. Paikoitus: https://goo.gl/maps/KVWn7WNTyC45hUiK7

Lehtomäen harjoitus on väyläharjoitus. Harjoituksessa on tärkeää pitää keskittymiskyky koko ajan korkealla ja pysyä väylän sisällä. Muutamassa kohdassa kompassi on tärkeä väline ja pienten maastonmuotojen hahmottamiseen kannattaa keskittyä. Väylän pituus 7,2 km ja lyhennettynä 5,7 km. Paikoitus Lehtomäen kentällä: https://goo.gl/maps/rpo2oBgNwKQu4AFg7

Kevät/kesä 2018

Sprinttivedot Myllykoski
Myllykoskivedot
Neljä n. 1km sprinttivetoa Myllykosken ja Viialan alueella. Keskity sujuvaan toteutukseen ja ennakointiin. Rasteilla on krepit. Paikoitus K-supermarketin parkissa (Keskikoskentie 3) ja lähtö kaupan takapihalta.

Linnakallio:
Taito linnakallio
Keskimatkan tyyppinen harjoitus, jossa paljon suunnanmuutoksia. Keskity lähtösuunnan ottamiseen ja tarkkaan rastinottoon. Maastossa hieman lunta, mutta pääosin sulaa. Rasteille ilmestyy 15.4 siniset nauhat. Paikoitus vain karttaan merkatulle alueela! Navigointiosoite Vilkkiläntie 176.

Hangasmäki:
H-maki-Taito
Keskimatkan rata, jossa tavoitteena pyrkiä sujuvaan suunnistukseen. Pyri löytämään jokaiselta väliltä olennaiset kohteet ja etenemään niiden kautta. Myös kompassin käyttö korostuu harjoituksessa. Lunta maastossa vielä jonkin verran, paikoin runsaastikin, mutta ensi viikon lämpimät sulattavanevat nekin. Rasteilla siniset nauhat. Paikoitustilaa maalin ja lähdön läheisyydessä tien varressa. Navigointiosoite Teuroistenkirkkotie 184.

Kevät/kesä 2017

Multitekniikka Palaneenmäki (Sippola)

Elimäen sprinttivedot

Käyrä Korvenkangas (Iltarastit 5.7.)

Valkealan mäkitreeni

Kevät/kesä 2015

Mähkölänmäki rastirallatus

Pillinkankaan olennaiset

Hangasmäki käyrä

Lehtomäki viestitreeni

Leirinmäki jukolareeni

Rinnetreeni Sippola

Lehtomäki rallatus

Kuusankosken sprintti (24.6. harjoitus)

Kattilamäki kesätaito

Niivermäki nousuharkka

Sahalanmäki käyrä