Etusivu Foorumit Kilpailutoiminta Ratamestarikoulu la 11.4.2015 Keltakankaalla ABC:llä

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #2831 Vastaa
  Hannu P
  Avainmestari

  Nyt on mainio mahdollisuus saada ratamestaripätevyys! Samalla saat uutta näkökulmaa omaan suunnistamiseesi ja osaamisesi kasvaa 🙂

  Ratamestarikoulu on päätetty pitää 11.4.2015 Kouvolassa Keltakankaalla, vaikka osanottajia on vasta 12 henkilöä. Tietääkseni KS:n väkeä ei juuri ole ilmoittautuneiden joukossa, joten muistutan mahdollisuudesta vielä nyt kun jäi aiemmin tiedottamatta. Seuraavassa Kaakon Suunnistuksen koulutustiedotteesta päivitetty versio:

  ——————

  Kaakon Suunnistus järjestää ratamestarikoulun 11.4. Kouvolassa

  Paikka on ABC Anjalankoski -liikennemyymälän koulutustila, Hallitie 2, 46860 Keltakangas, puh 010 762 4920.

  Koulutus antaa uusille osallistujille 2. luokan ratamestaripätevyyden ja mahdollisuuden toimia kansallisen suunnistuskilpailun ratamestarina. Koulutus toimii 1. ja 2. luokan ratamestarien jatkokoulutuksena. Katso lopusta lisätietoa!!

  Tilaisuus alkaa klo 9.00 ja päättyy n. klo 17.

  Koulutus on päätetty järjestetää, vaikkei 15 henkilön vähimmäismäärää ilmoittautunut 2.4.2015 mennessä koulutukseen. Lisää ilmoittautumisia otetaan vastaan – vinkkaa kaverille!

  Ilmoittautumiset mahdollisimman pian Hannu Mylläriselle os. ht.myllarinen2@pp.inet.fi tai puh 0400 682 400.

  Kouluttajana on Reijo Mattinen: reijo.mattinen@pp.inet.fi

  Ilmoittautuessanne ilmoittakaa myös seuranne, puhelinnumeronne, sähköpostinne ja nykyinen ratamestariosaamisenne.

  Ilmoittautuneille lähetetään ennakkotehtävät, jotka pitää tehdä ennen kouluun tuloa. Ilmoittaudu pian, että saat aikaa tehdä tehtävät!

  Ennen tilaisuutta kannattaa ladata Suunnistusliiton sivuilta kohdasta materiaalit ainakin lajisäännöt, rastimääritteet ja lasten suunnistuksen järjestäminen kansallisessa kilpailussa -ohje (ja niihin voi tutustua jo ennen koulutusta).

  Ohjeet löytyvät netistä liiton sivuilta: http://www.suunnistusliitto.fi/kilpailu/koulutus/ratamestarikoulu/

  Suunnistuksen ratamestarikirja kannattaa hankkia ennen koulutusta osoitteesta http://www.sporttikauppa.fi/kauppapaikat/suunnistusliitto/muu_materiaali/ Kirjan hinta on 12 €.

  Ottakaa tilaisuuteen mukaan oma tietokone, jossa on ladattuna OCAD ohjelma (Ocad 8/9/10/11 – ei välttämätön, ratapiirtoversio 10/11CS käy myös), muistiinpanovälineet, radan piirustustarpeet ja viime vuodelta kaksi suunnistamaanne karttaa (kuntosuunnistus, kilpailu vast), joista toisessa on ”hyvä rata” ja toisessa ”huono rata”. Jos mahdollista, niin pyri skannaamaan kartat, niin saadaan ne paremmin esille kaikille.

  Tilaisuuden osanottomaksu 50 € peritään seuroilta jälkikäteen.

  Osanottomaksu sisältää koulutuksen, aamukahvin, lounaan ja iltapäiväkahvin.

  Tervetuloa!
  Kaakon Suunnistus

  ———-

  Ja sitten se motivointiosuus!! 😉
  * soveltuu nuorille 16-sarjasta alkaen ja kaikille aikuisille
  * Tällä koulutuksella voi jatkaa viidellä vuodella eteenpäin nykyistä ratamestarirekisteröintiä.
  * Uusille koulutuksen suorittaneille on siis luvassa 2. luokan ratamestaripätevyys, kun osallistut joihin ratamestaritehtäviin vaikkapa harrastesuunnistustapahtumassa (Keskilaakso-Rastit tai Kouvolan Sanomien iltarastit). Lisätietoa asiasta SSL-netissä http://www.suunnistusliitto.fi/kilpailu/ratamestaritoiminta/ratamestarien-rekisterointi/
  * antaa tosiaan uutta näkökulmaa suunnistukseen
  * KS maksaa tämän koulutuksen ja mahdolliset rekisteröintikulut.
  * Ratamestarikirjatkin voidaan hankkia yhteisesti, jos ilmoitat osallistumisestasi Hannu Penille han6mich@gmail.com tosi pian!

  Olen itsekin menossa tähän koulutukseen päivittämään tietoja sekä rm-rekisteröintini ja sain jo ennakkotehtävät sähköpostitse – hyvä varata niiillekin muutamia tunteja parina iltana!

  Tervetuloa mukaan!

  Ratamestariterveisin Hannu Peni
  saa kysyä lisää p. 040-5136446

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Ratamestarikoulu la 11.4.2015 Keltakankaalla ABC:llä
Tietosi: