Etusivu Foorumit Kilpailutoiminta Lahti-Hollola Jukola 2018 kyytijärjestelyfoorumi

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #10648 Vastaa
  Hannu P
  Avainmestari

  Täällä voit ilmoittaa niin kyytitarpeesi kuin myös jos voit tarjota kyydin Jukolaan! Yhteistä KS:n bussikyytiä ei ole tällä kertaa!

  Katso Jukolan sivuilta ohjeet ja lähestymiskartat!

  Tässä joitain poimintoja ohjeista!!

  Henkilöautot

  Henkilöautot opastetaan pelloilla sijaitseville kahdelle paikoitusalueelle, P-alue Eteläinen ja P-alue Pohjoinen, Hollolan Kirkkotien varteen järjestäjän opastuksen mukaisesti.

  Navigointiosoitteet

  P-alue Eteläinen, Kirkkotie 2 15880 Hollola
  P-alue Pohjoinen, Rantatie 952 16710 Hollola

  Etäisyydet P-alueelta kilpailukeskukseen etelästä noin 2,7km (P-alue Eteläinen, P1-4) ja pohjoisesta noin 2,2 km (P-alue Pohjoinen, P5).

  Pysäköintialueilta ei ole henkilökuljetusta. Henkilöautojen pysäköintialueella on tavaranjättöpaikat eri majoitusalueille. Tavarat kuljetetaan kyseisen majoitusalueen läheisyydessä sijaitsevalle tavaranpurkupaikalle, josta osallistuja noutaa omat tavaransa. Vastaavasti sunnuntaina osallistuja voi jättää tavaransa majoitusalueen läheisyydessä olevalle paikalle kuljetettavaksi pysäköintialueelle. Tavarankuljetus järjestetään seuraavalla aikataululla: pe 16.6. klo 10-22, la 17.6. klo 8-20, su 18.6. klo 8-16.

  Tavarankuljetukset toteutetaan yhteistyössä maanviljelijöiden kanssa traktoreilla ja peräkärryillä. Tavaranpurkupaikat on merkitty kyltillä

  * kilpailukeskuksen eteläpuolella, Kirkkotien itäpuolella
  * pohjoispuolella seurabussien purkupaikka numero B7.

  Henkilöautojen parkkiliput ovat ostettavissa Jukola-kaupasta, kilpailuinfosta tai pysäköinnistä poistuttaessa. Henkilöautojen pysäköintimaksu on 15 euroa kilpailukeskuksesta ostettuna ja 25 euroa pysäköintialueelta ostettuna. Pysäköinnistä poistuttaessa käy vain käteismaksu ja tasaraha! Parkkiliput tarkastetaan poistuttaessa. Huomaa, että pysäköintimaksun suorittaneet ajoneuvot ohjautuvat jonottamatta omaa kaistaansa ulos pysäköinnistä.

  Älä jätä autoon arvotavaroita näkyville!

  Varaa riittävästi aikaa mahdolliset ruuhkat ja pitkät siirtymät huomioiden!

  Mukavia kyytejä Lahti-Hollola Jukolaan ja myös poispäin! Muistakaa riittävä lepo ennen ajamaan lähtöä!

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Lahti-Hollola Jukola 2018 kyytijärjestelyfoorumi
Tietosi: