Etusivu Foorumit Harraste Iltarastien härvelistä …

 • Tähän aiheeseen ei ole vastauksia.
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #3641 Vastaa
  Sakke
  Vieras

  Hei,
  Pitää kysyä, kun ei tiedä. Onko iltarastien härvelin käyttöohjeet jossain luettavana? Itse olen käyttänyt härveliä silloin tällöin ja hyvin tuntuu toimivan. Huomaan vain, että aika monella on ns. gps-seuranta. Mitenhän tämä vaihtoehto toimii? En ole löytänyt sivustolta ohjeistusta. Rasteilla minulla on kyllä Garminin gps-ranteessa, mutta jotenkin se data kai pitäisi saada systeemiin siirrettyä.

  #3642 Vastaa
  Sakke
  Vieras

  No niin. Kahden tunnin väännön jälkeen viisaus on hieman lisääntynyt. Vastaan siis itse jos joku toinenkin pohtii. Eli: jossain pitää olla talletettuna gpx-muotoinen tiedosto, jossa suoritus on. Oma Garmin Forerunner 110 tallettaa tietoa TIF-muodossa ja tämä tiedosto pitää siirtää Garminin palvelusivulle ja vaihtaa siellä gpx-muotoon ja tallettaa se tietokoneelle sopivaan muotoon. Tämän jälkeen härvelisivulta klikataan gps-valikkoa (ensin valitaan rata ja oma nimi) ja imaistaan talletettu gpx-tiedosto systeemiin. Näin se onnistui. Viisaammat ja kokeneemmat korjaavat.

  #3694 Vastaa
  Jukkas
  Vieras

  Tere

  Tuohon ei ole juuri lisättävää. Itse käytän Myloggeria ja siinä lisätyönä on gpx-tiedoston editointi käsin niin, että vekottimen käynnistymishetken ja suorituksen alkuhetken, eli K-pisteen välinen data pitää poistaa. Kas kun kyseinen purkki alkaa tallettamaan sitten kun se löytää sateliitit ja siihen menee aikaa satunnaisesti 1..5 min. Niinpä laitan sen heti päälle kun saan auton parkkiin ja laite saa itsensä kartalle sillä aikaa kun minä vedän vehkeet niskaan, ja sitten emit kortin leimauksen jälkeen talletan ns. way-pointin. Tähän editointiin on olemassa varmaan valmis ohjelma, mutta notepädillä siihen menee aikaa alle 1 min.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Iltarastien härvelistä …
Tietosi: