Kult_kompassi_logoKultainen kompassi -cup on Suomen Suunnistusliiton ja suunnistusalueiden yhteistyössä toteuttama 14-sarjalaisten suunnistuscup, joka käsittää neljä alueellista karsintakilpailua ja valtakunnallisen finaalin.

Alueet nimeävät neljä alueen kilpailua, joiden tulosten perusteella valitaan neljän tytön ja neljän pojan muodostamia aluejoukkueita valtakunnalliseen finaaliin. Finaalikisa on yhteislähtökilpailu, jossa kukin osanottaja suunnistaa oman hajontaradan. Aluejoukkueiden tulee vuonna 2018 koostua 2004 tai 2005 syntyneistä suunnistajista. Yhdeltä alueelta voi finaaliin osallistua useita joukkueita.

Kultainen kompassi -cup 2018

Kaakon alueen karsintakilpailut ovat seuraavassa listassa sekä Kaakon Suunnistuksen sivuilla.

KULTAISEN KOMPASSIN KARSINTAKILPAILUT KAAKOSSA 2018

  • Rajarastit kansallinen ja AM-keskimatka la 19.5. – Joutsenon Kullervo
  • LuuRan kansalliset su 3.6. – Luumäen Rasti
  • ANRC ma 18.6. – Kouvolan Suunnistajat
  • AM-pitkä la 11.8. – Vehkalahden Veikot

Loppukilpailuun (finaaliin) valitaan joukkueet karsintakilpailuiden perusteella. Pistelaskenta karsinnoissa on samoilla perusteilla kuin loppukilpailussa ja henkilökohtaisiin pisteisiin lasketaan mukaan kolme parasta . Mikäli karsintakilpailussa järjestetään 13-sarja, heille pisteitä 10 vähemmän kuin 14-sarjalle.
Loppukilpailun joukkueessa 4 tyttöä ja 4 poikaa. Joukkueita muodostetaan niin monta kuin kokoon saadaan.

Vuoden 2018 finaali järjestetään 9.9. Kirkkonummella ja järjestävänä seurana toimii Lynx. Samana viikonloppuna järjestetään myös leiri 13-14 vuotiaille ja heidän huoltajilleen. Leirille voivat osallistua myös joukkueiden ulkopuolella olevat. Katso leirikutsu 2018!

Kultainen kompassi -cupin finaalin yhteydessä järjestetään samalla kansallinen kisa, eli myös joukkueiden ulkopuolelle jäävät tai muissa ikäsarjoissa kilpailevat ovat tervetulleita kilpailemaan.

Lisätietoa Hannulta! (han6mich@gmail.com, 040-5136446)