Etusivu Foorumit Kilpailutoiminta Yhteiskyydit Louna-Jukolaan Paimioon

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #3222 Vastaa
  Hannu P
  Avainmestari

  Ilmoittaudu yhteiskyyteihin Louna-Jukolaan 2015!

  Kysely- ja ilmoittautumislomake >> http://goo.gl/forms/J2RJ3RYV40

  Louna-Jukolaan meillä KS-läisillä ei ole omaa Jukola-bussia, kun luottokuskimme ei pääse meitä kuskaamaan. Saan kyllä kontakteillani bussin järjestymään tarvittaessa (varavaihtoehto), mutta nyt on kuitenkin vahvasti pohjustettu ratkaisu hoitaa tämä reissu yhteiskyydeillä yhteistyössä muiden seurojen kanssa. Saadaan bussit täyteen ja hintaa alemmas henkilöä kohti.

  Jo vahvistettuna on eteläisen reitin vaihtoehto Hamina – Rantahaka – Kotka – Porvoo – Helsinki – Paimio Louna-Jukola. VeVen ja KaaRan 57-paikkaiseen bussiin meiltä pääsee 25 kyytiläistä Rantahaasta, joten sillä ratkeaa jo iso osa kyytitarpeestamme. Tämä kyyti hoituu vuosia luottokuskina suunnistusreissuja tehneen Aaken ohjastamana.

  Toisena ovat pohjoisen reitin bussit Imatralta ja Joutsenosta, joiden kyytiin pääsisi vaikkapa Kouvolan matkakeskuksesta. Matka jatkuu siitä reittiä Elimäki – Porvoo – Helsinki – Paimio Louna-Jukola. Näiden idän suunnalta tulevien bussien paikkatilanne vahvistuu tämän viikon aikana. Nyt vaikuttaa siltä, että busseissa olisi tyhjiä paikkoja Kouvolan kyytiläisille. Tämä idän ihmeiden vaihtoehtokin on hyväksi koeteltu aiempina vuosina.

  Pikaisesti olisi hyvä saada tietoa KS:n kyytiläisistä näihin busseihin! Vastaa kyselyyn siis heti!

  Varavaihtoehtona oleva oman bussin varaus kysellään samalla. Sen toteuttamiseen tarvitaan joko tilanne, ettei näihin yhteiskyyteihin mahduta tai että oma bussi olisi niin suosittu, että se olisi paras vaihtoehto. Myös kimppakyydit henkilöautoin voivat olla yhtenä osana kyytiratkaisuja ja voit ilmoittaa tätä kautta, jos kyydissäsi on tilaa!

  Hyvää Kesää ja Jukola-matkaa kaikille!

  Tällä kertaa Jokainen on voittaja!

  Terveisin Hannu Peni
  Kouvolan Suunnistajat
  040-5136446
  han6mich@gmail.com

  Jukola FB:ssä
  😉
  Louna-Jukola 2015 logo

  #3313 Vastaa
  Hannu P
  Avainmestari

  Hei Louna-Jukolaan lähtevät! Tässä päivitetyt tiedot kyydeistä!

  Etelän bussiin mahdutaan hyvin – pohjoisen bussista huonoja uutisia!

  Pohjoisen bussien osalta kävi huonosti meidän kannalta kun ne täyttyivät viime metreillä ko. seurojen omista ja naapuriseurojen lähtijöistä. Sekä SK Vuoksi, että JoKu ilmoittavat minulle vielä, jos peruutusten kautta vapautuu paikkoja.

  Etelän bussilla meitä lähtee nyt jo ilmoittautuneista 14-17 Kouvolan Suunnistajaa tai heidän kannustusjoukkojaan suunnistamaan tai seuraamaan viestiä. Tässä kyydissä on hyvin vielä paikkoja! Sopikaa vaikka kimppakyytejä Rantahakaan Leikarille helpottamaan pääsyä mukaan!!

  Tässä kyytitiedot:
  – VeVen, KaaRan ja KS:n yhteiskyyti “etelän bussi” lähtee Haminasta klo 8 ja on Hotelli leikarin kohdalla n. klo 08.10 lauantaiaamuna 13.6. – olkaa paikalla ajoissa!
  – tässä matkustaa tämän hetken tietojen mukaan noin 25 VeVeläistä meidän lisäksemme
  – bussi on 57-paikkainen Vuorelan Liikenteen auto ja siinä on tilavat tavaratilat, joten tilaa on hyvin
  – menomatkalla pidetään tauko Lohjan ABC:llä, joka osuu ajallisesti paremmin Venlojen viestiin nähden kuin perinteinen pysähdyspaikkamme TB Kivihovi
  – bussin purkupaikka on aivan kilpailukeskuksen tuntumassa ja parkkipaikka vanhalla Turuntiellä, joka on suljettu muulta liikenteeltä
  – perillä ollaan ennen Venlojen viestiä – arviolta noin klo 12-12.30 tauon pituudesta riippuen
  – sunnuntain paluumatkasta tiedotetaan bussissa ja/tai seurateltoilla – arvio n. klo 13

  Yleisesti oli kyytikyselyn kommentointi- ja mielipidekyselyosion vastauksissa toivottu KS:n omaa bussia. Se olisi järjestynyt parhaiten tosiaan luottokuskimme Kimmon kautta ja hänen ohjastamana, mutta se ei onnistunut millään tänä vuonna. Kimmo on itsekin asiasta pahoillaan ja odottaa pääsevänsä kuskaamaan meitä vielä tulevina vuosina tai vaikkapa syksymmällä 25mannaan tai Halikkoon!

  Tämä yhteiskyyti ei ole saanut aiempien vuosien oman bussin veroista suosiota, mutta vaikea sanoa olisimmeko saaneet oman bussin nyt täyteen. VeVen bussin lisäksi KySsin bussissa on vielä runsaasti vapaita paikkoja vaikka vuosi sitten Kuopioon heiltä eivät kaikki halukkaat mahtuneet.

  Bussikyydin (meno-paluu) hinta tuossa “etelän bussissa” selviää vasta kun kyytiläisten lopullinen määrä on selvillä. Arviona hinnaksi edelleen on meno-paluulle n. 20-30 €/hlö / lapset 10-15 € /hlö (kerätään KS-läisten ym. tätä kautta ilmoittautuneiden osalta bussissa, jos KS:n osuus bussimaksusta selvillä).

  Hienoa, että bussikyytiin tulevat hyödyntävät tämän mainion kyytimahdollisuuden! Ei mene omia parkkimaksuja, olette pirteämpänä suunnistamassa, pääsette turvallisesti kotiinpäin väsyneenäkin ja hienosta tunnelmasta huolehdimme hyvässä seurassa kaikki yhdessä 🙂

  Kyytiin voi edelleen ilmoittautua kysely- ja ilmoittautumislomakkeen kautta >> http://goo.gl/forms/J2RJ3RYV40
  TAI suoraan ottamalla yhteyttä Hannuun p. 040-5136446 soittamalla tai tekstiviestillä
  TAI vastaamalla tähän viestiin Hannulle (han6mich@gmail.com)

  Mukaan otetaan niin KS:n joukkueiden, kuin muiden harrastejoukkueiden juoksijoita, huoltajia ja kannustajia. Eikä tarvitse olla KS:n jäsen, koska kyydin kulut jaetaan kaikkien matkalaisten kesken.

  Tervetuloa mukaan Kivaan Seuraan ja tsemppiä matkaan, koska Louna-Jukolassa JOKAINEN ON VOITTAJA!

  Terveisin Hannu Peni
  040-5136446

  Louna-Jukolan nettisivut
  Jukolan viesti Facebookissa
  Jukolan viesti Twitterissä

  ps. muutakin Jukola-tiedotusta tulee vielä ja sitä on KS:n nettisivuilla niin uutisten kuin jäsensivujen foorumin kautta esillä!!

  H

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Yhteiskyydit Louna-Jukolaan Paimioon
Tietosi: