Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu Seuran talvivaatetilaussivut ovat auki 11.-25.9.2016

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #6187 Vastaa
  admin
  Avainmestari

  Kouvolan Suunnistajien uusi teamshop on nyt auki seuran talviasujen tilauksia varten aina 25.9. saakka. Tilaussivut ovat tarkoitettu Kouvolan Suunnistajien jäsenille. Saat tilattua tuotteita suoraan kotiisi seitsemän euron postituskuluilla. Mikäli tilauksesi on hyvin pieni, kannattaa suosia kimppatilausta tai ottaa yhteyttä KS:n varustevastaavaan Hanna-Mariin, joka voi tarvittaessa tehdä yhden tilauksen KS:n nimissä ja jakaa tilattavat tuotteet niiden saapuessa.

  Linkki KS:n teaamshopin sivulle: http://trimtex.fi/fi/search?cgid=KouvolanSuunnistajat

  Tässä hieman infoa miten teamshoppiin pääseminen toimii:

  Koska tämä teamshop ratkaisu on teidän käytössä ensimmäistä kertaa, täytyy todennäköisesti suurimman osan jäsenistä rekisteröidä sähköpostillansa uusi asiakastili.

  Kun olet luonut uuden asiakastilin ja kirjautunut sisään, tulee esille ruutu jossa lukee “Teamkoodi sisäänkirjautumiseen”. Siihen lisätään TEAMKOODI: kousu16 ja klikkaa “Kirjaudu sisään”. Silloin seuran nimi tulee esille ja klikkaamalla tekstiä “Vieraile teamshopissa”, tulee seuran kokoelma esille ja tuotteet ovat tilattavissa.

  Trimetex muita tuotteita voi tilata teamshopin kautta ympäri vuoden. Seura-asut ovat tilattavissa aiempien vuosien käytäntöjen mukaisesti kahdesta vuodessa; kesäasut tammi-helmikuussa, talviasut elo-syyskuussa.

  Lisätietoa KS:n seura-asuista ja designit: http://kouvolansuunnistajat.fi/seura/seura-asut/

  Lisätietoa ja pienet tilaukset:

  Kouvolan Suunnistajien varustevastaava Hanna-Mari Luukkonen
  varusteet(at)kouvolansuunnistajat.fi / p. 044 522 8872

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Seuran talvivaatetilaussivut ovat auki 11.-25.9.2016
Tietosi: