Etusivu Foorumit Harraste Järjestäjäksi KS iltarasteille

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #2809 Vastaa
  admin
  Avainmestari

  Kouvolan Sanomien iltarastikalenteri on muotoutunut ja ratamestareita sekä apulaisia tarvitaan puuhaamaan
  niiden pariin. Alla kalenterin tilanne tällä hetkellä. Vielä on runsaasti valinnanvaraa.
  Ilmoitukset osoitteeseen mikko.kekki(at)pp.inet.fi. Lisätietoa myös Mikolta p. 040-5176096.

  Meillä on tulevana kautena käytössä iltarastivaunu, josta löytyy kaikki tapahtumissa tarvittava kalusto tietokoneineen päivineen. Jos vaunun liikuttamiseen pitopaikalle tarvitaan apua, niin sitä
  löytyy kyllä. Samoin kuin ratasuunnitteluun, rastienvientiin/-noutoon.

  Vaunuun pääsee tutustumaan 14.4. ja 16.4. tapahtumissa. Vaunun käyttökuntoon laitto on menossa.

  KS iltarastit 2015

  #2810 Vastaa
  Jorma Sipilä
  Vieras

  Olen halukas osallistumaan ratamestarin tai apulaisen tehtäviin Mäyränmäen (23.06), Harjunmäen (13.08) tai Haukkavuoren (18.08) iltarasteilla . Jokin muukin kohde saattaa olla mahdollinen .
  Minulla ei ole kokemusta CAD:n käytöstä ratamestarityösssä eikä ole kyseistä ohjelmistoa (käytän kuitenkin ACAD ja Intellicad pohjaisia ohjelmistoja rakennus- ja rakennesuunnittelutehtävissä) .

  #2832 Vastaa
  Hannu P
  Avainmestari

  Hienoa aktiivisuutta!
  Sovi Mikon kanssa mikä ehdottamistasi kerroista tulee järjestettäväksesi. Lähetä viesti osoitteeseen mikko.kekki(at)pp.inet.fi tai soita ja sovi samantien. Muutenkin lisätietoa Mikolta p. 040-5176096.

  Ocad-ohjelman ratapiirtoversion voi saada Mikon kautta seuralta. Sen käyttö ei ole vaikeata. Saa radat muutenkin suunnitella ja sitten piirrättää sovitusti jollakin. Tarvittaessa järjestetään muutaman tunnin Ocad- ja ratamestarikoulutusta. Piirtorinkiinkin voivat Ocad-taitoiset liittyä!

  Ratamestarointiin on juuri nyt hyvä mahdollisuus hakea lisäoppia: Kaakon Suunnistuksen järjestämänä on Keltakankaalla ABC:llä lauantaina 11.4. ratamestarikoulu (ennakkotehtävät ja 8 tunnin koulutus). Sinne voi vielä ilmoittautua mukaan! Edellä oli linkki sitä koskevaan tämän palstan viestiin!! Lähetän lisäksi sähköpostitiedotusviestin ilmoittautumisohjeineen vielä siitä erikseen!

  KS-iltarastien järjestelytehtävistä ole Jorma siis vielä yhteydessä Mikko Kekkiin. Muitakin puuhamiehiä ja -naisia kaivataan järjestelyihin! Ja saa olla useammallakin kerralla mukana järjestelyissä – vaikkapa ensin apulaisena ja sitten ratamestarina 🙂

  Tehdään tästä Kesästä mainio Suunnistuskesä!

  #2853 Vastaa
  Mikko
  Vieras

  Jormalle varattu Mäyränmäki 23.6. Minä avustan. 🙂

  #2855 Vastaa
  admin
  Avainmestari

  Kouvolan Sanomien iltarastien järjestäjätilanne on päivitetty. Alla kalenterin tilanne tällä hetkellä. Vielä on muutama tapahtuma vailla järjestäjää. Ota siis pikaisetsi yhteys Mikkoon ja varaa sinulle sopiva järjestelyvuoro. Apua on tarjolla niin ratojen suunnitteluun ja piirtoon, rastien vientiin/hakuun sekä tapahtumaillalle.Ilmoitukset osoitteeseen mikko.kekki(at)pp.inet.fi. Lisätietoa myös Mikolta p. 040-5176096.

  KS iltarastit alkavat ylihuomenna tiistaina 14.4. Kasarminmäellä. Tule tutustumaan uuteen iltarastivaunuun ja juttelemaan iltarastien järjestämisestä.

  Kouvolan Sanomien iltarastit 2015 - järjestäjätilanne

  #2883 Vastaa
  Ossi K
  Vieras

  Lupasin hoitaa 14.5., jos siihen ei muita halukkaita ilmaannu.

  #3027 Vastaa
  OssiK
  Vieras

  Pari viimeistä lauantaita on vielä kokonaan vailla järjestäjää… Lisäksi reippaille apulaisille on tarvetta pitkin kesää. Olkaahan Mikkoon yhteydessä!

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Järjestäjäksi KS iltarasteille
Tietosi: