Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu Hieno päätös SipRalle

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #2116 Vastaa
  Jukkas
  Vieras

  Kiitos järjestäjille Sippurastin 40 v juhlista. Hienosti järjestetty juhla.

  Aloittelin itse omaa suunnistusuraani melko tarkalleen 40 vuotta sitten. Huovilan Seppo ja Porvarin Timo pitivät oravapolkukoulua. Oli varmaan muitakin, mutta he ovat jääneet eniten mieleen. Valitettavasti en ole laittanut mitään siltä ajalta talteen, niin muistikuvat ovat vain sinne päin. Toista on Büttin Sepon “elämäntyö” eli leikekirjat. Aivan huikea työ ja yhtä huikea tietomäärä, joka niihin sisältyy. Ainoa miinus on se, että aineiston kuljettamiseen tarvii peräkärryn. Tai voidaanhan me kuljettaa sitä uudella iltarastivaunulla. Joku kun skannaisi nämä tuhannet ja tuhannet sivut, niin kaikki tämän alueen suunnistajat pääsisivät tutkimaan aineistoa. Tuttuja nimiä vilisee sivuilla mutta kuvista on vaikeampi tunnistaa, kun jostain syystä monella posket ovat yllättävän sileitä 80-luvulla otetuissa kuvissa.

  Jos jollakulla on ylimääräinen Sippurasti punavalkoinen tuuhea retropipo (se joka oli nähtävillä muotinäytöksessä), niin minulle voi toimittaa sellaisen. Itselläni on kotona pihakäytössä violetti Anjalankosken Säästöpankin pipo, ja se on ulkomuodon perusteella peräisin samalta vuosisadalta. Ei ole Anjalankoskea ei Säästöpankkia eikä Sippurastia, mutta kotikunta on, rahoille on löytynyt parikin pankkia ja on myös seura, jossa harrastan suunnistusta.

  Vauhdikasta Uutta Vuotta kaikille KS:n suunnistajille 2015!

  #2137 Vastaa
  Heikki Kyyrönen
  Avainmestari

  “Ei ole Anjalankoskea ei Säästöpankkia eikä Sippurastia, mutta kotikunta on, rahoille on löytynyt parikin pankkia ja on myös seura, jossa harrastan suunnistusta.”

  Jukalta oivaltava rinnastus.

  Itselleni tuo toteutunut elämän aikana puolenkymmentä kertaa: vaihtunut on työpaikka, kotikunta ja suunnistusseura. Pankkia ei jostain syystä ole tarvinnut vaihtaa. Kaikki tuo on tapahtunut vapaaehtoisesti. Tai ainakin niin uskottelen. Koskaan ei uuteen astuminen ole ollut vahingoksi.

  Muutos on mielenkiintoista!

  Heikki K

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Hieno päätös SipRalle
Tietosi: