Toimitusjohtaja Kari Rämö selailee KSprinttiä Kymenlaakson Sähkö Areenalla Myllykoskella. Yhteys  suunnistukseen on selvä: areena on jo toista vuotta ollut myös merkittävä suunnistuksen sprinttimaasto.

Toimitusjohtaja Kari Rämö selailee KSprinttiä Kymenlaakson Sähkö Areenalla Myllykoskella.
Yhteys suunnistukseen on selvä: areena on jo toista vuotta ollut myös merkittävä suunnistuksen sprinttimaasto.

Kymenlaakson Sähkö Oy ja Kouvolan Suunnistajat solmivat keväällä yhteistyösopimuksen. Sopimuksen ajatuksena on käynnistää seuran ja yhtiön pitkäjänteinen yhteistyö Kouvolassa kehittyvän suunnistusharrastuksen ja pyyteettömän nuorisotyön edistämiseksi.

Yhtiömme perustehtävämme on palvella asiakkaita toimialallamme. Yritysvastuuseemme kuuluu tukea hyvinvointia ja elinvoimaisuutta alueellamme. Yhtenä työkaluna siinä on sponsorointi.

Sponsorointimme pääalueita ovat urheilu ja kulttuuri. Tuemme oman jakeluverkkoalueemme juniori- ja nuorisourheilua mm. vuosittain jaettavilla stipendeillä. Sponsorointikohteemme ilmentävät viestinnällisiä tavoitteitamme: Lähellä asiakasta, tehokas ja kilpailukykyinen.

Urheilun kysymyksessä ollessa kilpailukykyisyys on merkittävä kriteeri. Sponsorointikohteen tulee olla kilpailukykyinen ja menestyvä omalla alallaan. Näimme KS:n kilpailukykyisenä ja uudistuvana lajiseurana, jolla on ilmeinen halu kehittyä. Uudistuminen ja kehityshakuisuus ovat sekä liiketoiminnassa että urheilussa avain menestykseen.

Nyt järjestettävä Sähkösprintti on osa yhteistyösopimustamme. Toivon, että se on alku pitkälle perinteelle laadukkaana ja alati uusiutuvana nimikkokilpailuna.

 

Kari Rämö

Toimitusjohtaja

Kymenlaakson Sähkö Oy