Kouvolan Suunnistajien rastikerho on tarkoitettu alle 7-vuotiaille sekä 7-14 -vuotiaille suunnistusta aloittaville ja harrastuksessa jo pidemmälle päässeille. Kerhossa jakaannutaan tasoryhmiin iän ja osaamisen mukaan; ryhmää voi vaihtaa kesken kaudenkin. Alle 7-vuotiaat ovat tervetulleita yhdessä huoltajan (-ien) kanssa perheryhmään. Kaikkia vanhempia rohkaistaan tulemaan mukaan oppimaan ja liikkumaan yhdessä lasten kanssa!

Harjoitukset alkavat klo 18 ja jatkuvat harjoituksesta riippuen 1-1,5h. Mukaan tarvitset säänmukaisen ulkoliikuntavarustuksen. Varsinaisia suunnistusvarusteita et tarvitse alkuun päästäksesi. Harrastuksen jatkuessa välinehankinnoista kannattaa kysellä ohjaajilta. Rastikerhomaksuun sisältyy myös KS:n paita (niille jotka eivät sitä viime vuonna saaneet tai on jo jäänyt pieneksi), joka käy hyvin suunnistuspaidaksi lapsille. Paidan jo omistaville maksu sisältää laadukkaan KS:n putkihuivin.

Rastikerhomaksu on 50€ seuran jäsenille ja 70€ ei jäsenille, sisaralennus (-10€). Kouvolan Suunnistajien jäsenmaksut 2016, lapset 10€ ja aikuiset 30€.

Maksu sisältää:

-kevään ja syksyn rastikerhon harjoituskerrat ohjauksineen, kartat ja suojuksen

-talven saliharjoitukset

-kilpailujen osallistumismaksut (pl. Lisenssi eli kilpailulupa)

-paidan/buffin

-rastikerho oppikirjasen

-KS-rasticup-tapahtumat

-kevään ja syksyn päätöskertojen eväät

-osallistumisen seuran kaikkiin harjoituksiin

-mahdollisuuden osallistua seuran lasten leirille kesäkuussa (hinta arvio 80€ täysihoidolla)

-talven päiväleirit

AINA ja KOSKA VAIN voit tulla ilmaiseksi tutustumaan toimintaan!!!!

VAKUUTUS! Päällekkäisten vakuutusten ja tarkkojen tietojen takia suunnistuskoululaisia ei ole vakuutettu seuran puolesta. Huoltajien vastuulla on varmistaa, että lapsella on tapaturmavakuutus, joka korvaa myös urheiluharrastuksessa mahdollisesti sattuvat tapaturmat. Suunnistajille sopivan vakuutuksen saa helposti ja edullisesti hankkimalla Nuori Suunta -kortin Suunnistusliiton sivuilta http://www.suunnistusliitto.fi/lisenssi/nuori-suunta-kortti/ (v. 2016 ilman vakuutusta 6 €, vakuutuksella 12 €), joka on 14-vuotiaiden ja sitä nuorempien kilpailulupa/lisenssi (mahdollistaa osallistumisen mm. kansallisiin kilpailuihin). Kysy lisää ohjaajalta.

Ilmoittautuminen mieluusti etukäteen ilmoittautumislomakkeella HIPPO-suunnistuskoulun KS:n nettisivulta.