KS järjestää kevätleirin Unkariin. Leiri toimii valmennuskeskusperiaatteella kahden viikon ajan 26.3-9.4.2017. Leirille on kolme eri saapumis- ja lähtö päivää, joista jokainen voi valita aikatauluunsa ja tarpeisiinsa sopivat. Jokainen hoitaa lentojen ostamisen ja kustannukset itse. Lennot yleensä kallistuvat mitä enemmän niitä ostettaa. Huom. myös lenojen hakeminen ja hintojen katselu saattavat nostaa hintoja. Kerro ilmottautumisen yhteydessä millä lennolla olet tulossa. Alle 16v. Tulee olla nimetty huoltaja matkassa.

Meno päivät 26.3, 28.3, 2.4

Paluu päivät 2.4, 4.4, 9.4

Budabestin lentokentältä pyritään järjestämään autokyyti. Kyyti lähtee päivän viimeisten saavuttua. Myös palukyyti pyritään järjestämään kaikille. Myös auton vuokraminen lentokentältä on mahdollista, näi saa enemmän vapautta liikkumiseen.

Majoitus huoneistohotellissa http://www.kosztolanyi-apartman.hu/

Huoneet ovat periaatteesa kahden hengin huoneita, mutta huoneessa voi myös majoittua yksin tai kolmestaan. Majoitus maksaa 20e/huone/yö.

Huoneissa on jonkinlainen ruuanlaitto mahdollisuus ja ruokia on tarkoitus tehdä osittain yhteisesti ja osittain huonekunnittain.

Leirillä on tulee olemaan keskimäärin yksi suunnistus/ohjattu harjoitus päivässä, jonka liski voi harjoitella omataoimisesti. Leiri ohajelma julkaistaan ennen leiriä.

Sää on Unkarissa yleensä maalis-huhtikuun vaihteessa Unkarissa Suomen toukokuun alkupuolen vastaavaa säätä. Unkari ei ole euromaa, mutta se on suomalaisille varsin edullinen hintatasoltaan. Pankkikortin käyttö ei onnistu niin laajasti kuin Suomessa eli käteistä pitää varata tai nosta automaatista, niitäkin on harvemmassa kuin Suomessa.

8-9.4 kipaillaan Póstas Kupa 2017 http://postaskupa.blog.hu/ Budabestissä (ilm. 15.3 mennessä Eskolle)

1-2.4. on suunnistuskilpailut jossain Unkaria, niihin osallistuminen päätettään kun kisapaikkakunta selviää.

Ilmottautumiset viimeistään 15.2 s-postilla valmentaja@kouvolansuunnistajat.fi nimet, meno ja paluu lennot, sekä erikoisruokavaliot, osallistutko kisoihin (Kyllä sarja, ehkä, ei). Ilmoitan kisoihin ilmoittautuneet Eskolle, ehkä ilmoittautuneet varmistakaa osanottonne suoraan Eskolle.

Majoitus ja kisamaksut maksetaan valmennusryhmäläisille (ei viestiryhmä)

Lisätiedot esko.turkka@gmail.com