Kilpailunjohtajan uuden vuoden terveiset

 

Seuran historian suurin kisajärjestely on jo viiden kuukauden päässä. SM-keskimatka suunnistetaan lauantaina 26.5.2018 Selänpään Vuohijärvellä. Seuraavana päivänä samoissa maisemissa juostaan perinteinen KevätSuunnistus yksipäiväisenä. Näin Vuohijärven kylä voi varautua vastaanottamaan kolmisentuhatta viikonloppuvierasta.

Kun alun perin kilpailun johtajaksi nimetty Vesa Vainio työkomennusten vuoksi joutui jättämään kilpailunjohtajan tehtävät, päätin vielä kerran ottaa vastaan hieman isomman talkoourakan johtamisen.

Kilpailu on WRE-tapahtuma ja se todennäköisesti televisioidaan. Kisa-alueena on vanha urheilukenttä. Kaikki toiminnat tapahtuvat maasto-olosuhteissa. Kilpailumaastoksi valikoitui Selänpäänkankaan supikko, sillä keskimatkan tulee olla teknistä suunnistusta ja sitähän suppamaasto mitä suurimmassa määrin tarjoaakin.

Koska Hollolan Jukola on myös suppamaastoissa, toivomme saavamme suppatuntuman hankkijoista lisäystä osallistujamääriin. Seuraavan päivän kansallisessa KevätSuunnistuksessa yhteislähdöin tai omavalintaisin lähtöajoin on vielä mahdollista trimmata joukkueita Jukolaan.

Sunnuntain KevätSuunnistuksessa myös alle 14-vuotiaat pääsevät kilpailemaan. Palkintoina on jälleen taattua Tykkimäki-laatua rannekkeineen.

WRE vetää paikalle kansainvälisiä tähtiä. Todennäköinen televisiointi antaa näyttävyyttä. Laatulupauksemme on, ettei kisailme näytä vasemmalla kädellä sutaistulta.

 

Tervetuloa Vuohijärven suppamaastoihin!

 

Heikki Kyyrönen

Kilpailunjohtaja

 

Edellisen kerran TV ja maailman eliittiä oli KS:n vieraana Huippuliigan kilpailussa kesällä 2016. Kuvassa Daniel Hubman, SUI, lähtökiihdytyksessä ja jo tuolloin Kooveen väreissä.

 

<< paluu kilpailun SM-keskimatka 2018 etusivulle