2014venlat_2

Hyvä joukkuehenki on avain viestimenestykseen.

Viestivalinnat 2017

10 Mila ja Tvåmila

10 Milaan ja Tvåmilaan lähdetään tänä vuonna yhdellä miesten ja 1-2 naisten joukkueella. Näyttökilpailuna toimii Kevätyönviesti. Valintoihin vaikuttaa aikaisempien vuosien näytöt (etenkin viesteissä) sekä näyttökilpailu. Kunnon voi sovittaessa näyttää myös henkilökohtaisen tilanteen mukaan. Majoituksesta ja matkasta vastaa Patrik. Laivapaikkoja on varattu to-ma.

Jukolan ja Venlojen viesti

Menestystä lähdetään tavoittelemaan 1. ja 2. joukkueiden toimesta. Muut joukkueet kasataan Irman ilmoittautumisten perusteella. Näyttökilpailuna toimii 4.6 Luumäki-rasti sarjoina H21A sekä D21A. Valintaan vaikuttavat myös kevään muut näytöt sekä aikaisempien vuosien viestinäytöt. Kisojen ajaksi on varattu 2 mökkiä (pe-su) ja niihin mahtuu yhteensä noin 25 henkeä. Mökit ovat ensisijaisesti 1. ja 2. joukkueiden juoksijoille, joiden oletetaan majoittuvan mökkiin perjantaina ja he vastaavat tuulensuojateltan pystyttämisestä.

Nuorten Jukola

Nuorten Jukolaan lähdetään vähintään kahdella joukkueella. Joukkueet valitaan yleisten näyttöjen perusteella.

SM-viesti

SM-viestiin kootaan mahdollisimman monta iskukykyistä joukkuetta. Joukkueet valitaan kauden 2017 näyttöjen perusteelle.

25 Manna

25 Mannaan lähdetään kahdella joukkueella. Ykkösjoukkueesta kootaan paras parhaalla mahdollinen ja kakkosjoukkueessa pääsii metsään vähän rennommalla meiningillä. Huipputiimi kokoaa joukkueen kauden 2017 näyttöjen perusteella.

Viestien valitsijat

Viestien valitsijoina toimivat Jukka Tani (miehet), Pinja Hietanen (naiset) ja Mirka Suutari (nuoret).

Muut viestit

Muihin viesteihin kootaan joukkueet Irmaan tulleiden ilmoittautumisten perusteella, joten muista ilmoittautua Irmaan.

viestiohje 

ohje jojoille